SZTÁRDZSÚSZ

Esküvőre készül az RTL Klub dögös ex-sztárja

Titkokat árult el a Ripostnak lagzijával kapcsolatban a szexi táncmûvész.
  • Szerző: BDF

Molnár Andrea kezét fél év együttlét után kérte meg szerelme, akivel elmondása szerint már az első pillanattól kezdve klappolt minden. Semmi kétsége nem volt afelől, hogy jól megvannak együtt: rögtön igent mondott neki. Azóta lázasan készülnek a nagy napra, mi több, még külföldi helyszínek is szóba kerültek.

„Igen, valóban készülődünk az esküvőre. Már azon is gondolkoztunk, hogy kettesben esküszünk meg külföldön. Ez persze érthető módon nagyon nem tetszene a szülőknek" – vallotta be a %%-nak az RTL Klub egykori sztárja, aki azt is elárulta, bár ezen a nyáron szerettek volna megesküdni, úgy tűnik, ez sajnos meghiúsulni látszik. Ugyanis sok ismerősük nem tudná velük ünnepelni a nagy eseményt.

„Szóval rajta vagyunk az ügyön, de egyáltalán nem görcsölünk. Nem egészséges, ha siettetjük.

Nyitott szemmel járunk, több helyszínt megnéztünk már, de egyikre se tudtuk eddig azt mondani, hogy igen, ez kell nekünk.

Andi elárulta, vőlegényével többször szóba került már a családalapítás kérdése is. Ám abban még nem egyeztek meg, mennyi csemetét szeretnének.

„Én mindig is népes családot szerettem volna, mivel egykeként nőttem fel. Minden karácsonykor azon gondolkoztam a megterített asztalnál, mekkora buli lenne, ha többen lennénk. Szóval igen, szeretnénk majd gyerekeket, de azt még nem firtattuk, mennyit.”

A népszerű táncművész egyébként a következő hetekben Amerikába készül vőlegényével. A tengerentúli terep viszont egyáltalán nem lesz ismeretlen a számára, ugyanis 11 évvel ezelőtt Coloradóban töltötte gyakornoki éveit.

„Sok-sok évvel ezelőtt dolgoztam egy coloradói öt csillagos szállodában, ahol számos híresség is megfordult.

Például Cindy Crawforddal is találkoztam, ami óriási élmény volt.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?