SZTÁRDZSÚSZ

Erzsébet királynő nem engedi ki a mókuskerékből Kate Middletont

Tudtad, hogy a királynőnek két születésnapja is van? A hivatalosat szombaton ünneplik Angliában, melyen Kate Middletonnak is meg kellett jelennie - először a baba megmutatása óta, de máris tökéletes formában...
  • Szerző: Ripost

Bár Erzsébet királynő valójában április 21-én született, Angliában 1748 óta minden évben június második szombatján tartják meg az uralkodó "hivatalos" születésnapi ünnepségét. A Trooping the Colour elnevezésű ceremónia valójában egy katonai parádé, aminek idén mindenképpen Kate Middleton és György herceg szolgáltatta a legfőbb látványosságát. Vilmos herceg felesége most először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy megmutatta az embereknek gyönyörű kislányát, Charlotte Dianát, György herceg pedig a Buckingham Palota egyik ablakából örült Erzsébet királynőnek.

A kisfiú először vett részt  ceremónián, hiszen tavaly még nem töltötte be első életévét sem. Katalin Camillával és Harry herceggel ült egy hintóban, míg Vilmos lóháton ülve ment a menetben. Az elmúlt napokban Katalin hercegnének diétáznia kellett, hogy a ceremóniára tökéletes legyen az alakja, 42 nappal a szülés után.

Erzsébet királynő ceremóniájára 63. alkalommal került sor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?