SZTÁRDZSÚSZ

Erre senki nem számított: Kiderült, mit csinál éjszakánként a Viszkis

Még csak egy hete lett apuka, de Ambrus Attilát mintha kicserélték volna.
  • Szerző: Ripost

Ötvenévesen lett édesapa a Viszkis, aki annak idején köztudottan hányattatott gyermekkora miatt jutott végül a rácsok mögé.

Õ soha nem ismerhette meg, mi az a szeretet, így lányának, Annának most mindent megpróbál megadni, ami neki nem adatott meg.

"Mióta Anna velünk van nincs megállás. Éjszakánként szolgálatban vagyok, de ez így van jól. Millió dolgom van napközben is, hiszen dolgozom, most a busójárásra készülök. Jövő hét hétvégén ott árulom a kerámiáimat. így nem alszom túl sokat, de mégis boldog vagyok”

– kezdte a Viszkis, majd részletezte apai teendőit.

"Természetesen Réka eteti a picit én pelenkázom és altatom. A fürdetésben is részt veszek, de sokat segít a feleségem anyukája is. Minden, ami most történik velünk, teljesen természetesnek tűnik. Szerintem semmi más nem kell egy gyereknek csak, hogy szeressék és hogy jól szeressék”

– áradozott Ambrus Attila, aki szerint, kislánya már most nagyon ügyes.

"Csak egy hete, hogy a világra jött, Anna máris képes átfordulni a hasára. Hihetetlen, de lehet, hogy a fürgeségét tőlem örökölte. A viccet félretéve, nagyon boldog vagyok és úgy érzem, hogy nekünk van a világon a legszebb lányunk”

– lelkendezett Ambrus Attila, aki elárulta, egy babánál nem lesz megállás.

"Én már elmúltam ötvenéves, nem tudhatom, mennyi idő jut még nekem ebben az életben, de szeretném felnevelni a gyerekemet. Ha nem is magam miatt, a lányomnak mindenképp szeretnék egy testvért. Én egyke voltam és lám, mi történt. Lehet, ha ketten vagyunk, nem történik ekkora baj, ahogy a nélkülözést is könnyebben viseltük volna együtt. Az egyke gyerek gyakran elkényeztetett, nem tudja, hogyan kell figyelni másra, hogyan kell osztozni. Ha eltelik az első év és kicsit jobban belerázódunk a gyereknevelésbe,szóba jöhet a második gyerek is"

- jelentette ki a %%-nak Ambrus Attila.

És ezeket olvastad már?