SZTÁRDZSÚSZ

Erre kényszerül válása miatt Vitray Tamás

A legendás tévés több évtizednyi házasság után tavaly vált el Kállai Boritól.
  • Szerző: BDF

Szakításuk békességben történt, a 87 éves Vitray Tamás pedig hajdani feleségére hagyta közös otthonukat és számos értékes vagyontárgyukat is. A legendás televíziós azóta már elköltözött, és bár napjai kissé magányosan telnek, mégsem panaszkodik.

Fotó: MTI

„Van egy kis gyakorlatom az egyedüllétben, hiszen két házasság között éltem két évet egyedül, körülbelül tudom, hogy milyen ez. És erre én nagyon alkalmas vagyok, mert sosem unatkozom egyedül. Egyszerű dolgokkal beérem. A felkelés rítusa mindig ugyanaz, elég álmosan ébredek, mert altatóval alszom. Reggelente biciklizem és tornázom. Aztán reggelit készítek, mindig ugyanazt. Kefirt szezámmaggal és lenmaggal. Aztán két szelet pirítós kenyeret vajjal és lekvárral, végül egy-két kapszulás kávé” – fogalmazott a Kossuth-díjas újságíró, a hazai televíziózás történetének megkerülhetetlen alakja a Best magazinnak.

Vitray csendesen, de mégis aktívan tölti nyugdíjas éveit. Sőt, azt is elmondta, hogy a megváltozott életkörülmények még új tevékenységekre is késztették. Bár eddig sosem főzött, most, hogy ismét agglegény lett, még erre is sikerült rávennie magát. Amikor a hetilap nála járt, épp prézlis karfiolt készített.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?