SZTÁRDZSÚSZ

Ténsasszony: Nagyon durván beszólt Ernyei Béla a nőknek – Videó

A színész szerint nagyon fontos, hogy egy párkapcsolatban ne hagyják el magukat a felek, és évek után sem okozzanak esztétikai csalódást egymásnak.
  • Szerző: ripost

Ernyei Béla tizenhárom év él a legnagyobb boldogságban dr. Balaton Dórával. A pár kapcsolata a mai napig izzik a szenvedélytől és a szerelemtől, a színész a mai napig kézzel készített papírszívekkel lepi meg Dórát.

Az sem érdekli őket, mit gondol róluk a külvilág a nagy korkülönbség miatt.

Ernyei Bélának viszont meg van a véleménye azokról a nőkről, akiknek az idő elhaladtával már nincs annyi ideje figyelni magára.

Ernyei Béla

Ernyei Béla megmondta a véleményét a nőkről
Fotó: TV2

„Mondanék egy durva példát. Én kifejezetten elítélem azokat a nőket, akik nádszálvékonyan, jó illatúan, a legjobb oldalukat megmutatva találkoznak valakivel, azzal össze is jön a kapcsolat. Eltelik másfél-két év, esetleg születik egy gyermek vagy kettő, és utána ilyen ténsasszonyokká, kofákká válnak, akik rossz papucsban, nejloncvekkerrel leballag a boltba. (...) Miért nem vesszük a fáradtságot, és miért nem vagyunk annyira udvariasak azzal szemben, akivel együtt élünk, hogy megtartjuk a távolságot, a titkok egy részét?” – fogalmazta meg a véleményét Ernyei Béla.

A Mokka videóját itt tekinteted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?