SZTÁRDZSÚSZ

Érik a botrány? Ördög Nóráról tálalt ki Kajdi Csaba

A Nicsak, ki vagyok? sztárja kendőzetlenül elmondta véleményét a kolléganőjéről.
  • Szerző: BDF

Úgy tűnik, Kajdi Csaba ad némi szusszanásnyi időt Debreczeni Zitának, ezért ideig-óráig egy újabb sztárt vett célkeresztbe. Ő nem más, mint a népszerű TV2-es műsorvezető, Ördög Nóra. Az AcNews szerint a két sztár közti vita akkor kezdődött, amikor Cyla kijelentette, hogy Nóra azért lett ennyire népszerű tévés arc, mert az exférje felfuttatta. Nos, a csinos műsorvezető most az egykori valóságshow-szereplő, Osváth Zsolt YouTube-os műsorában reagált Kajdi véleményére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Meglepett az, amit Csaba mondott, mert ő sokkal jobban ismeri az egész hátterét a sztorinak. (...) Ő nem ismer engem, nem tudja, hogy milyen utat jártam be. Totálisan félreismer engem. Azt gondoltam, hogy mi jóban vagyunk és kedvelem is őt. Olyasmit is mondott, hogy én biztos sugárban hányok tőle, de ez nem igaz. Jó fejnek tartom, ezért nyilván nem esik jól, hogy rosszakat mond rólam. Az az alapvetés, amit ő rólam gondol, az nem létezik” – magyarázta Nóra.

A portál felhívta Cylát, hogy megkérdezzék, sikerült-e már rendezniük a nézeteltérésüket.

„Nem utálok én senkit! Nórival is jóban vagyok ezek szerint, hiszen a videóban is kedveseket mondott rólam. Az, hogy elmondom azt, amit mások nem mernek, már más tészta. Persze más is megoszthatja a gondolatait, de lehet arra nem kíváncsiak ennyien. Amit mondtam Nóriról és a volt férjével kapcsolatban nem csak az én gondolatom, csak én voltam az első, aki kimondta. Nem gyűlölködés ez, csak nevetek ezeken a jelenségeken. Mint ahogy azon is, hogy percenként valami üdítőt nyom a gyerekei kezébe, hogy reklámozzon. Az már más kérdés, hogy mi meríti ki a gyermekbántalmazás kérdését, vagy hogy én mennyire tartom ezt etikusnak. Aztán majd gondolkozik, ha az egyik gyerkőc esetleg bepereli húszévesen a történtekért. Még egyszer mondom. Semmi bajom nincs Nórival, kedvelem is. Csak viccesnek tartom. Ennyi az egész” – magyarázta Cyla, aki mondandójában azért csak oda-odaszúrt kolléganőjének...

És ezeket olvastad már?