SZTÁRDZSÚSZ

Érik a balhé: újabb celebeknek szólt be nyilvánosan Kajdi Csaba

Kajdi Csaba soha nem tesz lakatot a szájára. Minden hazai hírességről kimondja, amit gondol. Így tett most is.
  • Szerző: BDF

A Nicsak, ki vagyok? sztárja, Kajdi Csaba Cyla nem véletlenül döntött úgy, hogy a hazai celebvilággal kapcsolatban megfogalmazza önálló kritikáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Elsősorban magamat akartam szórakoztatni, és kimondani az igazságot, vagy azt, amit mindenki lát, de senki sem tesz szóvá. Zavart, hogy műveletlen, számomra tartalom nélküli emberek lettek az internet sztárjai, akiket sok ezren követnek. Egyszerűen érthetetlen számomra az, hogy piedesztálra emelünk olyan embereket, akik igazából teljesítmény nélküliek, és a legtöbb, amit tudhatunk róluk, hogy éppen melyik hírességgel járnak, vagy valamelyikük éppen melyik világsztárt csókolgatja nyilvános helyen – fejtette ki a Best magazinnak Kajdi, aki szerint Debreczeni Zita a legtúlértékeltebb hazai híresség.

„Ő egyszerűen csak különböző időszakokban különböző szerepeket vett fel. Volt már realityszereplő, celebpasik kiegészítője, fotós. Rendszeresen hangoztatja a modellkarrierjét, miközben soha semmilyen értékelhető modellmunkát nem végzett. Én nem tekintem modellkarriernek, ha valaki erotikus magazinban mutogatja magát. (…) Most, hogy a tisztes feleség és a kismama szerepét játssza, nagyon szúrja a szemét, ha valaki feleleveníti a múltját. De én még emlékszem, amikor hírességről hírességre szállt, még ha ő szeretné is elfelejteni” – tette hozzá Cyla, aki azt is elmondta, Debreczeni Zita, Bódi Sylvi és Zimány Linda nála egy kalap alatt vannak.

„Attól, hogy valakinek volt egyszer egy reklámfilmje vagy szerepelt egy újságban, attól még nem lesz modell. Egyikük sem dolgozott klasszikus értelemben véve modellként, mint például Palvin Barbi vagy Mihalik Enikő. Ne nevezzük őket modelleknek, mert ezzel összezavarjuk a fiatalokat, és eléggé lejáratjuk a modellszakmát” – magyarázta Kajdi, aki szerint egy hírességnek kötelezően képeznie kéne magát.

„Azokat nem tudom tisztelni, akik már régen reflektorfényben élnek, de annyira sem tartják magukat, hogy egy érettségit szerezzenek vagy megtanuljanak egy idegen nyelvet. (...) Aki megmondóember akar lenni, az képezze magát!”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?