SZTÁRDZSÚSZ

„Magam sem értem, mire várok” – Erdei Zsolt továbbra sem akarja elvenni szerelmét

Csúnyán végződött a bokszoló előző házassága, így még mindig bizonytalanság gyötri. Kedvese azonban nagyon boldog lenne, ha esküvel pecsételnék meg szerelmüket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hét év után is ódzkodik az újabb házasságtól Erdei Zsolt, akinek korábbi házassága 2013-ban ért véget. A válás és a rossz házasság gátat emelt a világbajnok ökölvívóban, és így nehezebben tud ismét elköteleződni. Pedig immár 7 éve alkot egy párt szerelmével, Rékával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A munkám sok éven keresztül behatárolhatatlan, rendszertelen volt, amit a kapcsolatunk is megérzett. Keveset tudtam Rékával és a gyerekekkel lenni, az utóbbi időben azonban valamelyest rendeződtek a dolgok. Amióta az UTE és a Madárfészek Klub szakmai vezetője lettem, a magánéletem is pozitív irányt vett. Este öt órakor általában már otthon vagyok, együtt vacsorázunk a családdal, a hétvégéket pedig szinte mindig velük töltöm”kezdi a Borsnak nevetve Erdei Zsolt, akinek a karantén is jó hatással volt a szerelmi életére.

Egy váláson már túl van Madár, ezért nem akar második esküvőt (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

Közelebb kerültek egymáshoz és sikerült a korábbi problémáikat, vitás helyzeteiket orvosolni. Így már az esküvő kérdése is többször szóba került köztük. Réka igyekszik nem erőszakos lenni és nem ráerőltetni Madárra a házasságot, aki viszont érzi rajta, hogy mennyire szeretne a felesége lenni.

„Tény, hogy jól megvagyunk, és magam sem értem, mire várok, miért nem veszem el Rékát, de őszintén szólva, nincsen kedvem belemenni egy ceremóniába. Lehet, hogy egyszer beadom a derekamat, de azt sem tartom kizártnak, hogy szépen, csöndben inkább megúszom ezt az egészet…” – magyarázza a családapa, aki szerint egy házasság semmit sem változtat a kapcsolaton. Továbbá a bokszoló mentségére szóljon, hogy még a lánykérés sem volt meg, így elsőként arra kellene rávennie magát.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?