SZTÁRDZSÚSZ

Ennyire őszintén ritkán mer bármelyik sztáranyuka beszélni, mint Tóth Gabi

A népszerű énekesnő kifejtette, hogy sose gondolta volna korábban, hogy valaha ilyen témában írja majd le a saját tapasztalatait.
  • Szerző: Ripost

Megírta legújabb blogbejegyzését Tóth Gabi! A közkedvelt énekesnő ezúttal egy igencsak komoly témát boncolgatott, amivel minden „kezdő” édesanya megküzd. „Szinte minden anyuka esetében az első számú parák közé tartozik a kakapara” – kezdte Gabi a csalad.hu-n, és elmesélte, hogy kislánya, Hannaróza az első hónapokban sokszor küzdött hasfájással, ami miatt Gabi mindig magát okolta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Állandóan attól rettegtem, hogy rosszul csinálok valamit. Hogy a témához passzoljon és stílszerű legyek, azon paráztam, hogy szar anya vagyok” – fogalmazott az énekesnő, aki többször kétségbeesett, amiért lányának napokig nem volt széklete, hiába nyugtatta meg orvosa, hogy nincs baj. „Én nagyon sokat aggódtam emiatt. Tényleg már volt, hogy imádkoztam, hogy ne szenvedjen a lányom, és főleg ne nekem kelljen kellemetlenséget okoznom neki azzal a hülye szélcsővel, amikor már a cseppek, olajok és kúpok sem hatottak” – tette hozzá Gabi, aki végül belátta, hogy sokszor valóban feleslegesen aggódott, hiszen vannak dolgok, amikre az embernek nincs és nem is lehet ráhatása.

És ezeket olvastad már?