SZTÁRDZSÚSZ

Kiverte a biztosítékot: Ilyen melleket szeretne Emilio felesége

Rengeteg fogyott az elmúlt hónapokban, így megváltozott Emilio feleségének a teste.
  • Szerző: Angie

Emilio úgy szereti a feleségét, ahogy van, bár Tina örülne, ha nemcsak keblei, de ajka is teltebb lenne, férje ezekről a szépészeti beavatkozásairól hallani se akar.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tina és Emilió együtt 105 kilóval lett könnyebb.
Fotó: Bors

Parázs vita alakult ki Tina és Emilio között, akik ezúttal egy szépségszalonba látogattak el. Míg Tina száj- és szemöldök tetoválását újíttatta meg, addig Emilio szinte minden szolgáltatást igénybe vett.

„Egyedül a botox-ot nem próbáltam ki, szerintem arra még nincs szükségem. Bár a fogyás miatt kicsit átalakult a testem, szívesen pumpáltatnék a bicepszembe vagy a fenekembe, hogy kicsit teltebbek legyenek, de így sem rossz a helyzet. A tetoválást leszámítva, inkább elkerülöm a tűvel és némi fájdalommal járó beavatkozásokat” – vallotta be Emilio, akinek felesége örömmel veszi igénybe a kozmetikai tetoválást is, hogy szemöldökét és száját még hangsúlyosabbá tegye. Ezúttal is így tett, amelynek következtében – átmenetileg ugyan – de ajka teltebb lett. Ez igencsak elnyerte a tetszését, így elgondolkodott egy szájfeltöltésen. Emilio azonban még a gondolattól is kiakadt.

Fotó: SlágerTV

„Tina már futott egy kört a mellnagyobbítás kapcsán, de arról letett, belátta, hogy nincs rá szüksége, így is szép. Viszont amikor meglátta a tetoválástól felduzzadt száját láttam a szemében megcsillanni a vágyat egy ajakfeltöltésre. Nem örülnék neki, mert teljesen átalakítaná az arca karakterét egy ajakfeltöltés. Semmi szüksége rá, nagyon szép így, természetesen. Csakis azért beszélem le róla, mert tényleg nincs szüksége rá, hogy felpumpáltassa magát, ő így gyönyörű, ahogy van!” – fakadt ki Emilio, akinek felesége nem tett le arról, hogy a későbbiekben meggyőzze férjét a szájfeltöltése szükségességéről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?