SZTÁRDZSÚSZ

Emberfeletti teljesítmény: Rubint Réka olyat mutatott, amit még soha

A fitneszedző szó szerint az ország minden pontjára elviszi a mozgás szeretetét, ám ezért durva távolságokat kell megtennie.
  • Szerző: Ripost

Rubint Réka rengeteget dolgozik, és mint minden sikeres ember, ő is sokszor kap névtelen kommentelőktől becsmérlő szavakat.

Pedig a fitneszedző nem láblógatással teremtette meg a jólétet maga körül: a sikernek ára van, és a szép ruhák és utazások mögött igen kemény munka áll.

Réka a hét minden napján dolgozik, általában kevés az olyan hétvége, amit pihenéssel tölt. Így van ez most is, Réka pedig meg is mutatta a fanyalgóknak, hogy mi az, amit érdekes módon a sok rosszindulatú hozzászóló nem irigyel tőle.

A sztár az ország minden pontjára igyekszik elvinni a mozgás szeretetét, óráin több száz embert mozgat meg. Ehhez viszont rengeteget kell utaznia, ami egy-egy hétvégén több ezer kilométert jelent.

"Tegnap megörökítettem, amikor Vásárosnaményban beírtam indulás előtt Szentendrét. Tegnap /Szentendre-Vásárosnamény-Szentendre/ így 600 kilométert, ma /Szentendre-Szeged-MOM-Szentendre/ “csak” 500 kilométert fogunk menni. Pénteken /Szentendre-Nyíregyháza-Szentendre/ 480 kilométert mentünk. 1500-1600 km lesz ma estére. És ez “csak” az utazás, az edzéseket meg sem említettem. Érdekes! Ezt soha nem irigyli senki" - írta Réka, aki fotót is mellékelt a kiírásához.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?