SZTÁRDZSÚSZ

Elutasította az adományt, a nyomorgó magyar színész felesége

Sokan próbálnak segíteni a méltatlan körülmények közt élő Szilágyi Istvánnak, ám úgy tûnik, a felesége nem kér ezekből.
  • Szerző: Ripost

Az egykor életvidám és zseniálisan játszó színész nyomorog és hetekkel ezelőtt úgy megverte a fia, hogy eltört három bordája. Mint azt a %% megírta: az Aurora nevű zenekaron kívül a Pécsi Ildikó művésznő által alapított Segítsünk alapítvány is Lópici Gáspár mellé állt. Havi támogatást ígértek neki, de Szilágyi István azt állította a punk együttesnek: még semmit nem kapott tőlük.

„Kaptunk kérelmet egy színésznőtől, aki járt Szilágyi Istvánnál – mondta a %RIPOST%-nak Mihályi Győző, az alapítvány kuratóriumi tagja. – Leírta benne, hogy milyen nyomorban él és segítségre szorul. Összeültünk és úgy döntöttünk, egy fél évig, havonta ötvenezer forintért bevásárolunk nekik. Amikor kimentünk az első adománnyal, István felesége, Joli elutasította. Arra hivatkozott, hogy nincs hűtőjük, nincs áramuk. Nem értettük, de így megszakítottuk a segítségnyújtást.”

A Jászai Mari-díjas művész még hozzátette, amennyiben újabb kérelem érkezik hozzájuk Szilágyi Istvánnal kapcsolatban, akkor újra összeül a bizottság.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?