SZTÁRDZSÚSZ

Eltitkolta unokáját a TV2 sztárja

A Mokka mûsorvezetője ez idáig nem beszélt a Németországban élő lányáról és családjáról.
  • Szerző: BDF

Istenes László imád nagypapa lenni, akit  - mint kiderült – egy évvel ezelőtt a Németországban élő lánya is megajándékozott egy unokával.

„Bogi óvodapedagógus, foglalkozott sérült gyerekekkel is, most pedig az unokámmal van otthon, aki éppen április 1-jén lett egyéves. A férjével együtt München mellett laknak egy csodaszép kistelepülésen. Legalább kétnaponta beszélek vele, olykor többször is, mint Bencével. De Tylerrel csak két-három havonta tudok találkozni, pedig olykor jó lenne megszeretgetni, megölelni azt a kis gombócot, vagy odaadni neki a játékot, nem csak kiküldeni."

Kicsit jobban részt venni az életében. Ez azért icipici szívfájdalommal jár

– mondta el a Best magazinnak Istenes, aki örül, hogy gyarapszik a család. Bence és Adél telefonon közölték vele, hogy hamarosan ismét nagypapa lesz. 

"Aznap mondtam Adélnak, hogy ha megyek, viszek majd egy kisautót Nátánnak. (…) Adél viszont erre annyit mondott, hogy lányruhácskát is hozzak. Nem értettem, vissza is kérdeztem, hogy mit akar ezzel. Akkor derült ki, hogy úton van a harmadik unokám, de az csak később, hogy ő is fiú lesz. De Bencéék megígérték, hogy a harmadik gyerekük már lány lesz.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?