SZTÁRDZSÚSZ

Eltitkolt múlt: Elvetette gyerekét a szexi színésznő!

A dögös sztár még 2010-ben döntött az abortusz mellett, miután szakított párjával. Élete legfájóbb titkáról önéletrajzi könyvében mesélt először őszintén...
  • Szerző: Doris

Drámai vallomást tett a Glee című sorozat szexi sztárja, Naya Rivera! A gyönyörű színésznő ma már boldog anyuka, néhány éve azonban önszántából döntött úgy, hogy lemond születendő gyermekéről.

Naya 2010-ben tudta meg, hogy gyermeket vár, néhány héttel azután, hogy szakított szerelmével, Ryan Dorseyval. Az újdonsült szingli sztár épp karrierje csúcsán volt, hiszen ekkor kapott szerepet a Glee-ben. Ezért képtelen volt megbarátkozni az anyaság gondolatával.

Néhány nap gondolkodás után súlyos döntést hozott. Úgy vetette el születendő kisbabáját, hogy exe előtt is mélyen titkolta várandósságát.

"Úgy éreztem, muszáj nyíltan vállalnom a múltamat. Tudom, hogy sokan felháborodnak majd, de talán lesznek olyanok is, akik tanulnak a történetemből"

- írta a színésznő hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvében.

A nehéz időszakot átélő sztár később újra összejött volt kedvesével, 2014-ben pedig össze is házasodtak - számolt be róla a Mirror.

Kapcsolatukat első közös gyermekük, a tavaly szeptemberben született kis Josey tette még teljesebbé.

 

És ezeket olvastad már?