SZTÁRDZSÚSZ

Elszólta magát Benkő Dániel fiatal barátnője, ezt nem gondoltad volna

A szerelmesek családalapításra készülnek. Éppen a részletekről beszéltek, amikor a lantmûvész szerelme elszólta magát.
  • Szerző: BDF

Benkő Dániel készen áll, hogy egy gyönyörű, sötét, göndör hajú fiúgyermeket nemzzen ifjú szerelmének. A párt egyáltalán nem zavarja a közel ötven év korkülönbség, és fittyet hányva a kritikákra, családalapításra készülnek.

"Én mint nő és leendő anya, nyilván nem vállalok olyan rizikót, hogy beteg gyerekem szülessem, ezért komoly vizsgálatokra járunk Dániellel.

Szeretnénk minden bajt megelőzni, és úgy vagyunk vele, hogy inkább elébe megyünk a dolgoknak.

"Derüljön ki, ha összeférhetetlenek vagyunk, vagy ha bármilyen probléma fennáll" – mesélte a Lokálnak Bazsarózsa, akitől a lantművész vette át szót. "Előre, hidegen-ridegen, számításokkal kell megtervezni egy gyereket, és mi ezt tesszük Bazsikával" – mondta Dániel, aki elmondta, nem fél attól, hogy nem éri meg, míg a gyermeke felnő.

A művészvilágban mi nem foglalkozunk olyan részletkérdésekkel, mint a kor. Ez butaság.

"Egy nyolcvannégy éves író barátomnak kétéves gyermeke van, ez nem korfüggő. Bazsa pedig úgyis megtalálná a megoldást, ha én már nem lennék" – vallja a lantművész.

Bazsa természetes úton szeretne kisbabát szerelmétől.

A természetesség híve vagyok mindenben, és most határozottan úgy gondolom, azt szeretném, hogy hagyományos úton foganjon a gyermekünk.

Aztán persze ha bármilyen probléma adódna, lehet, hogy változna a véleményem. De érzem, hogy minden rendben lesz, és nemsokára érkezik a göndör kishercegem."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?