SZTÁRDZSÚSZ

Elszánta magát, nagyot változtatott a külsején Hódi Pamela

A magyar sztáranyuka még az utolsó pillanatokban is vacillált, hogy bevállalja-e, és végül megtette.
  • Szerző: BDF

Levágatta hosszú, dús hajkoronáját Hódi Pamela. A sztáranyuka leírta, hogy az utolsó percekig hezitált a döntéssel kapcsolatban, de végül bevállalta. Nos, az új frizura is nagyon jól áll neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mindig ki szerettem volna próbálni a rövidebb hajat. Mióta az eszemet tudom, hosszú hajam volt” – kezdte Instagram-oldalán Pamela.

„Mondhatnám, hogy elszántan érkeztem Zsoltihoz a szalonba, de hazudnék. Fél órán át vacilláltam, hogy bevállaljam-e. (…) Az az igazság, hogy már nem tetszett annyira a nagyon hosszú haj… Egyszer élünk, és nem egy végleges döntés. Egyelőre egyáltalán nem bántam meg, sőt” – fogalmazott Pamela.

Mutatjuk is a végeredményt!

Mindig kiszerettem volna próbálni a rövidebb hajat! 🤗Mióta az eszemet tudom, hosszú hajam volt szerencsére mindig egészséges és gyorsan is nő a mai napig! Kicsi koromban a fenékig érő hajunk levágása ünnepnapnak számított, ilyenkor mindig kleopátra fazonra vágattuk le nővéremmel! Akkor is nagyon izgultunk mind a ketten😄 Na de ma mondhatnám, hogy elszántan érkeztem Zsoltihoz a szalonba, de hazudnék! Fél órán át vaciláltam, hogy bevállaljam e😂 Aztán kb mindenkit megkérdeztem kinek mi a véleménye, köztük Titeket is és a döntés arra jutott, hogy csináljuk😅 Az az igazság, hogy már nem tetszett annyira a nagyon hosszú haj, úgyhogy pár hónapja levágattam cickóig kb😅 és most attól is rövidebbre🤗 Egyszer élünk és nem egy végleges döntés! Egyelőre egyáltalán nem bántam meg, sőt...😍 Nektek hogy tetszik?☺️ @zsoltikollar köszi🙋🏼‍♀️

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?