SZTÁRDZSÚSZ

Először jelölték erre a díjra Balázs Klárit, de Korda nélkül

Rangos elismerést kaphat az énekesnő, aki maga is meglepődött ezen.
  • Szerző: Ripost

Életében először Fonogram-díjra jelölték Balázs Klárit, aki hagyományos slágerzenei hangfelvétele kategóriában esélyes a díjra. Ez nagyon meglepte a őt, mivel eddig nem halmozták el szakmai elismerésekkel, ráadásul azon is csodálkozott: negyven év közös szakmai életút után nem férjével, Korda Györggyel duettben jelölték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balázs Klári
Fotó: Markovics Gábor

„Nagyon örültem, amikor Szenes Andrea felhívott, hogy az édesapja, Szenes Iván emlékére készített felvétel ekkora elismerést kap. De őszinte leszek, bármennyi díj és oklevél van a fiókban, nekem, nekünk mindennél többet ér az a szeretet, amit a közönségtől kapunk„ – jelentette ki a Blikknek Balázs Klári, aki Szenes Iván Maga rég nem lesz a világon című dalának feldolgozásáért kapta meg élete első Fonogram-jelölését.

„Amikor először elénekeltem a Szenes Iván-esten a dalt, rengeteg dicséretet kaptam, azóta fel is vettem a műsorunkba, hiszen az előadásainkon nekem és Gyurinak is vannak szólódalaink” – mondta Klárika, aki eddigi díjai mindegyikét Korda Györggyel közösen kapta. Persze ez nem is csoda, hiszen ők mindig is egyenrangú partnerei voltak egymásnak, mind a színpadi fellépések során, mind pedig a házasságukban.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?