SZTÁRDZSÚSZ

Először beszélt nyilvánosan tettéről a magyar énekesnő

Singh Viki a kamerák előtt vallott be mindent. Édesapja sem tudott döntéséről.
  • Szerző: BDF

Singh Viki egy komoly vallomással tartozik édesapjának, amiről a Life TV-n látható Nyugi! Köztünk marad című talkshow-ban beszélt először nyilvánosan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Sulyok László

Az énekesnő ugyanis nem volt őszinte a papával azzal kapcsolatban, hogy mit is tanult pontosan az egyetemen.

„Ezt most fogom elmondani életemben először bárhol is, és a tévéből fogja megtudni az apukám..” – kezdte mosolyogva a kamerák előtt az énekesnő, majd hozzátette: „Amikor gyerek voltam, nagyon nem akarta, hogy muzsikus legyek. Nekem kellett, hogy legyen egy polgári foglalkozásom, egy diplomám. El is kezdtem egy management sulit. Sok félévet megcsináltam, majd kilencszer megbuktam számvitelből. Nem akartam dékánival menni, ezért átmentem egy másik suliba, egy másik szakra. Kommunikáció és médiatudományt tanultam. De közben felvettek a Kőbányai Zenei Stúdióba” - mesélte Viki, aki eleinte párhuzamosan csinálta a két iskolát, majd a zenére helyezte inkább hangsúlyt.

Végül levelezőn azért elvégezte a kommunikáció szakot is, hogy a papírt fel tudja mutatni otthon, de az édesapja mindvégig úgy tudta, hogy a kommunikáció volt az első számú szak a lányának.

Hogy mit mondott még Viki, megtudhatod a videóból!