Létrehozva: 2015.08.13.

Élő adásban ment egymásnak Sarka Kata és Bálint Antónia

A néhány napja kikerült botrányos hangfelvétel miatt egyre nagyobb a vita Hajdú Péter felesége és Bálint Antónia között. A két nõ elõször beszélt egymással élõ adásban a kínos felvétel kapcsán, és egybõl érdekes dolgok derültek ki.

Sebestyén Balázs és műsorvezető társai a Morning Showban eresztették össze Hajdú Péter feleségét és a showman egykori barátnőjét, Bálint Antóniát. Balázsék is éppen arra voltak leginkább kíváncsiak, amire mindenki az országban: hogy valójában kinek a hangja hallható a botrányos hangfelvételen?

Nem tudom, hogy kinek a hangja. Amikor az elején még nagyon játssza az illető, akkor egy picit úgy hallja az ember, hogy én vagyok, de mikor hosszabb mondatokat és szavakat mondott, akkor egyértelmű, hogy nem én vagyok

– kezdte Toncsi, de ekkor még nem tudta, hogy Sarka Kata is hallgatja őt a vonalban.

Persze a műsorvezetők sem állították azt, hogy Antónia lenne a spicces-trágárkodó telefonáló, de arra azért rákérdeztek, hogy vajon ezzel mi volt az illető célja.

Én 9 évvel ezelőtt Hajdú Pétert elhagytam egy borongós éjszakán, mert egy másik nő ült mellette az autóban. Egy hónap után könyörgött nekem, az ismerőseivel is felhívatott, hogy béküljünk ki. Nekem a Hajdú Péter nem kell. Miért hívnám fel 9 év múlva?

– bizonygatta igazát az egykori szépségkirálynő.

Toncsi beszélt arról is, hogy úgy emlékszik: amikor Hajdú a szakításuk után újra megkereste őt, akkor ő már egy ideje kislánya apjával volt együtt.

A most 46 éves Bálint Antóniát az is nagyon zavarja, hogy a Toncsi-hangú telefonáló részeg volt, így sokan újra azt gondolják róla, gondjai vannak az itallal.

Ráadásul nem szoktam részeg lenni. Éjjel-nappal dolgozom, hogy enni tudjak adni a gyerekemnek. Egyedül vagyok minden este a gyerekemmel otthon, nem dülöngélek részegen.

Sebestyén Balázs a két nő viszonyára is rákérdezett Bálint Antóniánál, aki erre annyit felelt, hogy az elmúlt napok történései alapján képmutatás lenne azt mondani, hogy nincs problémájuk a másikkal.

Elég furcsa lenne azt mondani, hogy semmi bajom Sarka Katával. A Katával mi 1-2 évvel ezelőtt jóban voltunk, csináltunk közösen egy szépségversenyt. Én megszerettem a Katát, nagyon aranyos, helyes.

Toncsi nem tartja életszerűnek azt sem, hogy Katáék egy házibuli alkalmával rögzítettek egy 60 perces telefonhívást, de azt mondja, mindenképp ki fogja deríteni, hogy ki él vissza a nevével.

A Morning Show sztárjai ezen a ponton Sarka Katát is bekapcsolták a beszélgetésbe, amit Bálint Antónia is végig hallgathatott.

Ez egy több, mint 60 perces beszélgetés volt. Amit valóban végig rögzítettem. A negyedik hívás után gondolta az egyik ismerősünk, hogy ezt érdemes felvenni

– kezdte Sarka Kata.

Katától is megkérdezték a műsorvezetők, hogy mit gondol, ki van a felvételen.

Én úgy gondolom, hogy ismerem Toncsi hangját, még illuminált állapotban is. Ki lenne az, aki reggel úgy kel fel, hogy ma felhívom Sarka Katát vagy Hajdú Pétert, és eljátszom, hogy én vagyok Bálint Antónia, és úgy felkészülök az életéből, hogy ha van keresztkérdés, akkor arra is tudjak mit válaszolni

– fogalmazott egyértelműen a 29 éves Kata, vagyis ő biztos benne, hogy Toncsi hívta őket aznap éjjel.

Hajdú Péter felesége egyébként nem gondolja azt, hogy Antónia szerelmes lenne Péterbe, szerinte egészen más oka volt a hívásnak.

Az tűnik ki az egészből, hogy Toncsinak nem jó az élete, nehéz helyzetben van, nagy a stressz rajta a lánya miatt, de nem csak velem kapcsolatos ez az érzés. Mondjuk, akik boldogabban élnek, azokat ő zsigerből nem szereti, és ennek mi vagyunk egy kiszemelt pontja. Nem gondolom, hogy 10 év után Petire vágyna.

Toncsi már a beszélgetés elején említette, hogy korábban már dolgoztak együtt Katával. Erről aztán újabb érdekes sztori jutott eszébe a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójának, vagyis Katának.

A közös szépségverseny után Petit titkos randira hívta sms-ben Toncsi, én akkor szakítottam meg vele minden kapcsolatot.

Toncsi szerint egyáltalán nem volt szó semmiféle randevúról.

Katika pontosan tudja, hogy miért kapta azt az sms-t. Katika elfelejtett valamit, azért próbáltam Péterrel találkozni. Katika rögtön sipákolni kezdett, hisztérikus rohamot kapott, hogy én randira hívtam a férjét, pedig nem.

A két nő gyakorlatilag az egész adás alatt egymáshoz sem szólt, csak a műsorvezetőknek mondták el véleményüket egymás állításairól.

A hang is Katikának szólít egyébként, gratulálok!

– folytatta Sarka Kata. Ezzel ismét egyértelműen arra utalt Hajdú felesége, ő biztos abban, hogy Toncsi volt a telefonáló, de más részletek is megerősítik meggyőződésében. A bulin ott volt egy olyan férfi is, aki szintén jól ismeri Antóniát, mivel korábban vele is járt a szépségkirálynő egy ideig. Ez a férfi, akit egyelőre nem neveznek meg, szintén beszélt az illetővel.

A negyedik személy a konkrét bizonyíték, akivel olyan beszélgetésük volt, ami egyértelmű. Olyan dolgokat mondott a másik exének, amit csak ők ketten tudhatnak, vagy Antónia barátai körében kell keresni valakit, aki sokat tud róla, és akinek ugyanolyan a hangja, mint neki.

Sarka egyébként már lezárta ezt az egészet, nem nagyon érdeklik a történések. Az egész interjú alatt kifejezetten kimért volt.

Annyira nem kemény ez a történet. Nem származott ebből senkinek semmilyen problémája, csak kellemetlen.

Bálint Antónia egy ideig csak hallgatta Hajdú Péter feleségét, de beleállt Sarka mondataiba, megvédte magát a megszólítással, és élete minősítésével kapcsolatban is.

Azért hívlak így, mert nekem ez tetszik Katika. Nincs rossz életem, először is. Nincs benne a mindennapjaimban, fogalmad sincs, hogy élek. Nem attól jó valakinek az élete, hogy van pénze, és van mellette egy férfi. Persze, úgy könnyebb szépnek lenni.

Több ügy is áll a bíróságon

Egy kommentelővel is van egy jogi ügyünk, aki mindenhova odakommentelget, azt gondoltuk már akkor is a stílusából, hogy Toncsi az. A telefonbeszélgetésben pedig el is ismerte, hogy ő kommentel álnéven.

- mesélte Sarka.

Bálint Antónia ezt a vádat is tagadja, de nem hagyja ennyiben a rágalmazást.

Van itt pár paranoiás személy. Van jobb dolgom is, minthogy álprofilokat gyártsak. Nem érdekel a Hajdú család, sem a Sarka Kata. Ebből is lesz bírósági ügy. A jósnős ügyben már bepereltem. Jobb dolgom is lenne, de nem hagyhatom, hogy ezt tegyék.

Balázs a beszélgetés alatt megkérdezte Toncsit, vállalná-e, hogy egy hangfelismerő szoftverrel teszteljék, valóban ő van-e felvételen, amire Antónia habozás nélkül igent mondott.

A teljes beszélgetés itt a %RIPOST%-on is meghallgatható!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak

SZTÁRDZSÚSZ

Keményen beleállt a híradósokba Németh Kristóf