SZTÁRDZSÚSZ

Elmondta az igazat magánéletéről Hódi Pamela

Hódi Pamela idén nyáron már az esküvőjére készült, ehelyett szakítottak jegyesével.
  • Szerző: angie

Alig két hete még a rajongók is reménykedtek a békülésben. Hódi Pamela és volt vőlegényének egyik lelkes drukkolója különös fotókat küldött a szerkesztőségébe, melyeken Tóth Bencét annak a 13. kerületi társasháznak közelében fotózták le, ahol a pár a szakításuk előtt együtt élt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

A rajongók akkor még bizakodtak, hogy kibékül az egykori jegyespár. Azóta viszont nagyon úgy fest, hogy nincs szó hepiendről, Pamela teljesen magára maradt.

A sztár anyuka nem esik kétségbe, a -nak kijelentette, egyedül is feltalálja magát, sőt, ha kell, a gyermekét is képes egymaga felnevelni.

„Nem félek erős nő lenni! Mindig anyukám példáját látom magam előtt, aki teljesen egyedül nevelt minket. Úgy vagyok vele, hogy egyedül lenni nem szörnyű dolog. Szóval ettől én nem félek, nem tartok, de nem is hiszem, hogy örök életemben egyedül maradok. Egészen egyszerűen jó döntéseket kell hozni és okos lépéseket kell tenni az ember életében. Bármi is történik, soha nem riadok meg vagy nem dőlök hátra. Nem mondom, hogy könnyű mindent kézben tartani, velem is megesik, hogy telítődöm és sírok, de szeretek sírni. Olyankor megkönnyebbülök. Szerintem kell is sírni. mert utána minden sokkal könnyebb” – mondta Hódi Pamela, akinek önmagával szemben is komoly elvárásai vannak.

Igaz, a Tóth Bencével történt szakítás után kislányával ketten maradtak a nagy és az előzőnél drágább albérletben, de a modell ezen sem sopánkodik, a megoldásra koncentrál.

„Már csak egy fotel hiányzik és teljesen elkészül az otthonunk. Nagyon szeretem az új lakást. Persze nagyobb és drágább is mint az előző volt, de annyit dolgozom, hogy meg tudjam teremteni a körülményeket magamnak és a gyerkőcnek. Az volt a cél, hogy jól érezzük magunkat, de szerintem elvárható, hogy az embernek 31 évesen legyen egy saját hálószobája. Elvárható az is, hogy képes legyen megteremteni ezt magának. Most Natinak is meg van a saját birodalma és nekem is, de a nappaliban van egy közös terünk is” – mondta büszkén Pamela, aki hamarosan a sok megpróbáltatás után kikapcsolódhat egy kicsit. Barátaival nyaralni megy, míg kislánya az édesapjával élvezi a pihenést.

 

És ezeket olvastad már?