SZTÁRDZSÚSZ

Élménybeszámoló: Itt pihent egy hónapig Korda György és Balázs Klári

Ráfért már a pihenés Balázs Klárira és Korda Györgyre, akik januárban egy egész hónapra Spanyolországba költöztek. A legendás házaspár hazatérésük után a Ripost-nak meséltek a vakáció részleteiről.
  • Szerző: BDF

Kipihenve és feltöltődve lépett ismét magyar földre Balázs Klári és Korda György! Az ország kedvenc házaspárja még január elején ült repülőre, és Alicante felé vették irányt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Balázs Klári

„A repülőút nem vészes, hiszen csak kicsit több mint két óra. Ezért is imádunk Alicantéba járni, mert még nem megterhelő a szervezetünknek és hipp-hopp kiérünk” – kezdte a -nak Klári, aki férjével együtt végre teljesen elengedhette magát.

„Egy hónapig voltunk kint. Szükségünk is volt már a fizikai és lelki feltöltődésre. Pompásan éreztük magunkat, és minden csodálatos volt. Gyönyörű időnk volt, kellemes napsütéses tavasz. Olyan jó érzés volt, hogy nem sürgetett az idő! Nem kellett sehova sietnünk vagy készülnünk. Ha olyan kedvünk volt, kisétáltunk a tengerpartra, máskor a szobában maradtunk és filmeztünk. És hát a spanyol foci! Persze a meccseket nézni kellett, de szívesen ültem le Gyurival” – magyarázta Klárika, aki hozzátette, hogy a pihenés mellett az étkezésre is különös figyelmet fordítottak. Mindent megkóstoltak, amit csak megkívántak.

„Az ételek isteni finomak. Pláne a gyümölcsök, és a rengeteg ízes termés. Gyümölcsöt reggeliztünk, ebédeltük, vacsoráztunk, minden étkezés alkalmával raktunk a tányérunkra. Ráadásul én imádom a mangót, mangóhegyeket pusztítottam el. Nem érdekelt a cukortartalma, és az sem érdekelt, ha hízok tőle. Hadd hízzak!” – nevetett az énekesnő, aki azt is elmesélte, hogy összetalálkoztak a Tények műsorvezetőjével, Szebeni Istvánnal és családjával.

Hogy mit mesélt még Balázs Klári, elolvashatod a napilap csütörtöki számában, amiben a fotókat is megnézheted! Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?