SZTÁRDZSÚSZ

Ellopták lányától Koós János ajándékát

Koós Rékát az éj leple alatt meglopták a tolvajok.
  • Szerző: Ripost

Amíg a család aludt, a tolvajok három biciklijüket is meglovasították, többek között azt a kerékpárt is, ami nagyon a szívéhez nőtt Koós Rékának: ezt még gyermekkorában kapta édesapjától, Koós Jánostól és édesanyjától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nincs értelme feljelentést tenni, mert nem tudom, hogy az elmúlt pár nap melyik éjjelén lopták el a családom kerékpárjait„ – mondja a Blikknek az énekesnő, aki nem is az értékük miatt szomorú, hanem mert az egyik kerékpárt a szüleitől kapta még 12 évesen. „Az ezüstszínű Favorit nagyon a szívemhez nőtt, rengeteg emlék köt hozzá, ezért is újíttattam fel, a tizenhat éves Rozi lányomnak szántam. Gyerekkoromban az egész családnak volt kerékpárja, apuval, anyuval és a testvéremmel nagy túrákat tettünk a Balatonnál” – sóhajtott Réka, hozzátéve, az udvarról lánya és párja bringáit is elvitték. Mint mondja, valószínűleg azért vitték el a kerékpárokat, mert ezek voltak könnyen mozdíthatóak, és sokan tudtak a járgányokról a környéken.

„Építkezünk, és egy teherautó kidöntötte a kaput, az új kerítés betonlábazatának a fagyok miatt eddig nem lehetett nekikezdeni, nem kellett nagy erőfeszítés a meglopásunkhoz„ - tette hozzá Réka.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?