SZTÁRDZSÚSZ

Ellentmondásos részletek Curtis balesetéről: Megszólalt a másik sofőr

Féltik az orvosok Curtist, aki hétvégén autóbalesetet szenvedett, szétfejelte autója szélvédőjét.
  • Szerző: Angie

A Csak show és más semmi sztárjának fekete BMW-je szombaton karambolozott, úgy tudni, a kocsit menyasszonya, Kriszti vezette.

Információink szerint, a rapper még a rendőrségi intézkedés előtt eltűnt a helyszínről, ám a Facebookra posztolt fotója alatt ő maga árulta el, hogy a balesetben szétfejelte a szélvédőt:  "Sajnos, a stoptábla nem mindenkinek szól...”

Curtis kommentje arra utal, hogy ők nem kapták meg az elsőbbséget, a szemtanúk azonban ezt pont fordítva látták. De persze az sem kizárt, hogy a kedvesére gondolhatott kétértelmű mondatával, hiszen a balesetről készült képen jól látszik, hogy Curtisék a Pázmány Péter utcán jöhettek és a Dugonics utca irányába haladtak, vagyis nekik kellett volna megállniuk a Szerencs utcai stoptáblánál.

A kocsi szélvédője pókhálósra tört, nagyon erős ütés érhette a rapper fejét, ennek ellenére hétfőn dolgozni ment a TV2-be. Lapunk információja szerint piros folt látszik a homlokán és agyrázkódás kapott. Hányingerre és fejfájásra panaszkodott. "A próbán vagyok, most nem tudok beszélni” – közölte kollégánkkal Curtis hétfő délután, majd bontotta a vonalat.

Mindeközben a %% megtalálta a balesetben részt vevő másik sofőr családját. Megtudtuk, totálkáros lett a Citroënjük. Csak a szerencsén múlt, hogy a férfi nem sérült meg komolyabban, noha megszorította a biztonsági öv.

"Az autónk totálkáros lett, hétfőn egész nap a biztosítót kellett intéznünk. Még mindig sokkos állapotban vagyunk... A fekete autó nagyon gyorsan jött, a semmiből szállt belénk.”

– árulták el a %%-nak.

Lapunk információja szerint  Curtisék legalább 90-nel hajthattak át a kereszteződésen.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit mondott még a másik sofőr, olvasd el a %% keddi lapszámában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?