SZTÁRDZSÚSZ

Elkezdődött Aurelio büntetőpere: Évekre rács mögé kerülhet

A fiatal celeb zaklatottan érkezett kedd reggel a Kecskeméti Járásbíróságra, ahol elkezdődött emberrablási ügyének tárgyalása.
  • Szerző: Buster

Hosszadalmas tárgyalássorozat vár Aurelióra. Az ügyészség azután kért letöltendő börtönbüntetést a celebre, hogy a vád szerint még nem járt le a korábbi drogügye miatt rá kiszabott felfüggesztett börtönbüntetése, amikor társaival 2017 októberében elraboltak egy fiatal férfit.

A sértett egy nappal korábban egy másik szórakozóhelyen állítólag ellopott az alvó Aureliótól 130 ezer forintot, ezt akarták visszaszerezni. A férfit azután engedték el, hogy az aláírt egy kölcsönszerződést, melyben vállalta, hogy havonta 20 ezer forinttal törleszti tartozását. 

15 évet is kaphat

Aurelio arcán jól látható feszültséggel érkezett meg az első tárgyalási napra, hiszen, ha bűnösnek találják emberrablás bűntettében, akár 15 évet is kaphat. Társaival bűnszövetségben követte el a cselekményt, ami így minősítetté válik.  Ugyanakkor ha bűnösnek találják, a büntetését meg kell fejelni azzal az egy év két hónap börtönbüntetéssel is, aminek a végrehajtását 2016 júniusában 2 évre felfüggesztették.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?