SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő videók kerültek ki az internetre Szandiról, így tartja formában magát

Másokat is szeretne inspirálni.
  • Szerző: Doris

Szandi az elmúlt időszakban rengeteg megkeresést kapott azzal kapcsolatban, hogyan tartja formában magát a járványhelyzet alatt. A csinos énekesnő ezért döntött úgy, hogy rendszeresen feltölti az otthoni edzéséről készült videókat, hátha így másokat is inspirálni tud.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szandi Pintácsi Alexandra

Szandi ennek ellenére úgy véli, a boldogsághoz nem elég a kidolgozott vádli és a hasizom, a testi és lelki egészségnek kéz a kézben kell járnia.

„Mindig azt hangoztatom, hogy ép testben ép lélek, de ez fordítva is igaz. Ép lélekkel ép test! Hiába sportol valaki, ha nem boldog az élete. Azt vallom, hogy a lelkünkre ugyanakkora figyelmet kell fordítanunk. Számomra ennek a kommunikáció az alapja, mind a párkapcsolatban, mind a szülő-gyerek viszonyban. Fontos, hogy mindent meg tudjunk beszélni, és ismerjük egymás gondolatait, ne csak egymás mellett éljünk” – árulta el a -nak Szandi, aki az otthoni erősítő edzések mellett hetente háromszor-négyszer emelkedőn sétál öt kilométert gyors tempóban és közben énekel, hogy szokja a szervezete azt, hogy fizikai megterhelés mellett ne kapkodja a levegőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés


„Hagyhattam volna, hogy az elmúlt egy évben elszokjon ettől a szervezetem, de nekem nagyon fontos, hogy igazi energiabombaként térjek vissza a színpadra, úgy, ahogy ezt a közönség megszokhatta tőlem” – tette hozzá az énekesnő, aki az elmúlt egy évben a YouTube-on is rendkívül aktív volt, nemcsak edzős videókat, de számos zenei projektet is feltöltött a csatornájára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?