SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő titkokat árult el magáról a TV2 sztárja!

Cinthya Dictator kegyetlen őszinteséggel beszélt önmagáról, élete sosem hallott részletei pedig mindenképpen azt bizonyítják, hogy mennyire bonyolult személyiség...
  • Szerző: MMB.

Cinthya Dictatort a legtöbben csupán Varga Viktor extravagáns barátnőjének könyvelték el, pedig a fotós lány nem csupán az énekessel való viharos kapcsolata miatt érdekes. Cinthya ugyanis minden bizonnyal az egyik legtitokzatosabb celebhölgy, aki kevésszer beszél érzéseiről a nagyközönség előtt.

A Best magazin interjújában azonban eddig sosem hallott titkokat árult el önmagáról és a múltjáról, amiket biztosan te sem tudtál még róla!

Cinthya már gyerekkorában kitűnt a többiek közül, éppen ezért évekig nevelési tanácsadóba járt. Barátok híján pedig nem volt mit tenni, kénytelen volt magának kitalálni egyet.

Megállapították, hogy diszlexiás, hiperaktív és figyelemzavaros vagyok. Magamban beszéltem, illetve a képzeletbeli barátnőmhöz, Priscillához. Mintha egy másik bolygón éltem volna

- nyilatkozta a fiatal lány, akinek iskolás korában édesanyja betegségével is szembe kellett néznie.

Hat-hét éves lehettem, amikor édesanyámnak nyirokrákja lett.

"Ha a felnőttek kérdezték, hogy miért nem játszom a többi gyerekkel, azt mondtam, halálos beteg vagyok. Már akkor eldöntöttem, hogy nekem is át kell ezt élnem" - magyarázta Cinthya, akit pár évvel ezelőtt valóban a gyilkos kór miatt kellett megműteni.

Akkor már mellette volt ugyan Varga Viktor, ám a rengeteg veszekedés végül elválasztotta őket egymástól. A szakítást a celebhölgy elég bizarr módon dolgozta fel.

Viktorral való szakításunk után egy héttel a Cinthya nevű hal megdöglött. Tudom, nagyon elvetemült, de beraktam a mélyhűtőbe, hogy bevárja, amíg Viktor is meghal. Hét hónapra rá ez bekövetkezett, akkor beraktam őt is a mélyhűtőbe és összefagyasztottam őket.

"Azon a napon hatalmas eső esett. Ültem a szobában és Viktor küldött egy fotót. Vett egy nyakláncot, amin két krokodil harapott egymásba. Válaszként lefotóztam az összefagyasztott halakat. Nem nagyon beszéltünk már akkor, de értettük és éreztük egymást még akkor is" - mesélte el a szokatlan történetet A Nagy Duett versenyzője, majd hozzátette, sokszor szeret elbújni az emberek elől, ezért hónapokra bezárkózik a szobájába.

 

 

És ezeket olvastad már?