SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő siker volt Mága Zoltán koncertje

A Prima Primissima díjas neves hegedûmûvész ismét felejthetetlen pillanatokat okozott a közönségnek.
  • Szerző: Ripost

Kilencedik alkalommal köszöntötte az új esztendőt Mága Zoltán hegedűművésszel és világsztár vendégeivel 13 ezer ember Európa legnagyobb újévi gálaestjén. Az előadás akkora sikert aratott, hogy a közönség állva tapsolt, ez pedig nem is meglepő, hiszen mindenki megtalálhatta a számára kedves zenei stílust.

A klasszikus zeneművek, a szenvedélyes szerelmi duettek, a tüzes és szívszaggató áriák nem hiányozhattak a palettáról, de helyet kaptak a virtuóz darabok és a könnyűzenei slágerek is. Mága Zoltán ezúttal is neves művészeket hívott vendégül: Ramón Vargas, a világ egyik legnagyobb operaénekese elismerően nyilatkozott a házigazdáról.

Mága Zoltán virtuozitásával és személyes karizmájával rabul ejtő atmoszférát teremt a gálaestjein, amelyre csak a nagy művészek képesek."

Virtuozitásával méltóképpen fejezi ki a remekművekben rejlő szenvedélyt, egyedi stílusával minket fellépőket is lenyűgöz.

Az est egyik legmeghatóbb pillanata az volt, amikor Böjte Csaba ferences rendi szerzetes erdélyi pártfogoltjai közül száz, székely népviseletbe öltözött gyermek is bekapcsolódott a Himnusz éneklésébe.

Mága Zoltán elmondta, zenei pályafutása legfontosabb esztendeje előtt áll, hiszen egy év múlva ugyanezen a napon már a X. jubileumi Budapesti Újévi Koncertjét rendezi meg, akkor pedig Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey zenei producere - a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster és Oscar-díjas művészek lesznek a vendégei.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?