SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, mivel tölti idejét Rubint Réka unokahúga

Rubint Réka unokahúga, a tizenkilenc éves Rella le se tagadhatná a rokonságot, jó úton halad a siker felé.
  • Szerző: Ripost

Minden adottsága megvan ahhoz, hogy idővel becsatlakozzon a Schobert család által felépített birodalomba. A sporton túl a tanulmányai is olyan irányba haladnak, aminek köszönhetően hasznos és nélkülözhetetlen tagja lehet Norbiék gépezetének. A legérdekesebb, hogy egy sérülés következtében indult el ebbe az irányba.

„Kilenc éven keresztül kézilabdáztam, amit nagyon szerettem. Benne volt a pakliban az is, hogy esetleg élsportolóként futok majd be karriert – kezdte a %RIPOST%-nak Rubint Rella. A sors azonban közbeszólt, és egy sérülés következtében fel kellett adnom ezt a karriert. A felépülésem után kezdtem el rendszeresen futni, és szépen lassan a fitnesz is megjelent az életemben. Külön kiváltság, hogy én az ország legjobbjától, Rékától kérhetek tanácsokat.”

Rella, aki a nagynénire példaképként tekint, a sport mellett a tanulmányaira is komoly hangsúlyt fektet, élelmiszeripari mérnöknek tanul az egyetemen, ami szintén nem véletlen.

„Eleinte játszottam a gondolattal, hogy dietetikus legyek, de rájöttem, nemcsak az érdekel, hogy végül mi kerül a tányérra, hanem már az is, mi kerül a polcokra. Ez a fajta szaktudás kiválóan párosítható a fitnesz világával, így remélem, hogy idővel Norbiék is szívesen veszik majd a segítségemet" – zárta rövidre Rubint Rella a %%-nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?