SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, mi történt a TV2 sztárjával Törökországban

Családi vakációra indult Antalyába az énekes, aki álmában sem gondolta, hogy valaha is hasonló dolog történik vele.
  • Szerző: bdf

A csodaszép Indonéz sziget, Bali után Törökországba utazott el családjával Horváth Tamás. Így a romantikus esték helyett most a szórakozásé volt a főszerep.

Az énekesre egyébként ráfért már a pihenés, hiszen megállás nélkül koncertezik, emiatt pedig nem sok időt tud a családjával tölteni. Most azonban úgy döntöttek, visszamennek abba az 5 csillagos szállodába, ahol egyszer három éve már remekül érezték magukat.

„Az elmúlt időszak brutálisan húzós volt. Szerepeltem a Sztárban Sztárban, A Nagy Duettben, közben klipeket is forgattam. Nem is beszélve a turnémról, ami miatt folyamatosan úton vagyok. Ráadásul most, a fesztiválszezon idejében kevés időt tudok csak a családomra fordítani. Ezért találtunk ki még évekkel ezelőtt egy haditervet, hogy júliusban, amikor itthon mindenki koncertezik, akkor összecsomagolunk és lelépünk legalább egy hétre az országból” – mondta el a %%-nak Tamás, akinek hivatásából adódóan kint is akadt teendője. Bárhol járt, rögtön kiszúrták őt a rajongók.

 

HORVÁTH TAMÁS (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

„Nem hiszem el, mindenhol megtalálnak” – folytatta nevetve lapunknak az énekes. 

A repülőtéren, a szállodában élő magyarok, sokan fotózkodtak velem kint is. Furcsa, de egyben elképesztően jó érzés volt, hogy külföldön is felismernek, aláírásokat és közös képet kérnek tőlem

– mesélte Tamás, aki hozzátette, bizony észnél kellett lenniük, amikor a tengerben lubickoltak.

Erről a részleteket elolvashatod, a fotókat pedig megnézheted a %% napilap hétfői számában.

És ezeket olvastad már?