SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő kereseti lehetőség: így szereznek pénzt a magyar sztárok

Bár úgy tûnik, a hírességek élete csupa luxus és csillogás, bizony vannak idők, amikor minden fillérre szükségük van. Vagy csak egyszerûen szabadulni szeretnének a múlttól. Ilyenkor azt teszik, amit az átlagos emberek: eladják, amire már nincs szükségük. Összeállításunkban olyan magyar sztárokat mutatunk be, akik kiárusították legintimebb tárgyaikat: a ruháikat.
  • Szerző: ripost

Cinthya Dictator

Varga Viktor volt kedvese nemrégiben lábalt ki a depresszióból, ennek örömére pedig a teljes gardróbfrissítés mellett döntött. „A gardróbvásár fő motivációja a múltamtól való elszakadás: ami számomra emlék, remélem, valaki számára kreatív jövő!” – fogalmazott Cinthya, aki ruhákat, táskákat és kiegészítőket árul.

Cinthya a közelmúltban Facebook-eseményt is készített a gardróbvásárhoz, ami több száz embert vonzott, így jó eséllyel nem kell majd egyedül várakoznia vásárlókra megunt holmijai között.

Bódi Sylvi

A modell évek óta üzemelteti a Facebookon a gardróbvásár-oldalát, aminek immáron 17 ezer tagja van. Sylvi nem szégyellős: időről időre frissíti üzletének kínálatát, ahol a fehérneműktől elkezdve a cipőkön át a kiegészítőkig mindent eladásra kínál.

Sylvi vevőköre talán a legkiterjedtebb a magyar „gardróbozó” sztárok között, a vásárlók vissza-visszajárnak hozzá. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy a modell névre szóló üzenetekkel küldi el vagy adja oda személyesen a csomagokat, így tényleg különleges élmény tőle vásárolni.

Bencsik Tamara

Az énekesnő 2013-ban kezdte el árulni azokat a luxusruháit, melyeket egy párkereső tévéműsorban viselt. Mivel Tamara akkor már tervezte, hogy Németországba költözik, keresetkiegészítésként kezdte el árulni a divatos holmikat.

A ruhákat az énekesnő csak egyszer vagy kétszer hordta, így a vásárlói jóval a piaci ár alatt juthattak hozzá külföldi tervezők csúcsmodelljeihez. A ruhák egy része végül elkelt, ám aztán Tamarának be kellett látnia, hogy a rajongói közül kevesen engedhetnek meg maguknak ilyen drága holmikat.

Kelemen Anna

Az egykori playmate tavaly szeptemberben döntött úgy, hogy kiárusítja megunt ruhadarabjait egy kis pluszpénzért. Anna biztos volt a sikerében, hiszen olyan ruhadarabokat is árúba bocsájtott, amiket tévéműsorokban viselt, így remélve, hogy a rajongói ereklyeként megvásárolják majd azokat.

A rajongó hölgyeknek – vagy férfiaknak – pedig a fehérneműit is eladásra kínálta.

„Alapvetően nagyon ragaszkodom a holmijaimhoz, semmit nem szoktam kidobni, ám úgy döntöttem, egy közönségtalálkozóval egybekötött gardróbvásáron válok meg hőn szeretett ruháimtól. Fontosnak tartom leszögezni, hogy ebből az egészből nem meggazdagodni akarok. A jó állapotú ruhákat a bolti ár harmadáért kínálom” – mondta el akkor a %RIPOST%-nak Anna. A híresség pogácsával várta a potenciális vásárlókat, ám végül alig néhányan látogattak el hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?