SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, így készült a húsvétra az Operettszínház sztárja

Különleges trükkhöz folyamodott az Operettszínház sztárja.
  • Szerző: Doris

Nincs könnyű helyzetben Janza Kata! Bár az Operettszínház sztárjának a húsvét az egyik kedvenc ünnepe, egyszerre két darabot is próbál a színházban. A Molnár Ferenc regényéből született Carousel-Liliom című előadás ráadásul már főpróbahetéhez érkezett: április 27-én mutatják be.

Katának emiatt rengeteg dolga van, szinte megállás nélkül játszik vagy próbál, ezért kénytelen volt egy kis trükkhöz folyamodni, hogy így is meglegyen a húsvéti hangulat.

"Előre megvettem mindent, amit tudtam, majd három éjszaka és három hajnalba felkeltem, úgy csináltam meg a csülkös bablevest és a sonkát. Egyik éjjel csak beáztattam, másik éjjel megfőztem, a harmadikon összerottyantottam, és ma fogom berántani. Ezen a módszeren nagyot nevetett a színház női énekkara, de így legalább nyugodt a lelkiismeretem" - kezdte nevetve a %%-nak Kata, aki csak azt sajnálja kicsit, hogy kedvesével, Pesák Ádámmal külön töltik a húsvétot.

"Ádám hazautazik vidékre a szüleihez. Mivel én dolgozom, nem várom el, hogy otthon üljön, és várjon. Szombaton egy picit ünneplünk együtt, ő pedig vasárnap hazautazik. A karácsony ugyanilyen szokott lenni, de már nem görcsölünk ezen."

Kata így édesanyjával és nagylányával, Pintér Jankával várja majd a locsolókat, és természetesen kisfiát, Samut is felkészíti a versmondásra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?