SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő élményben volt része Egyiptomban Horváth Tamásnak

Az énekes még szeptember közepén úgy döntött, Egyiptomban töltődik fel feleségével Andival, és Andi fiával, Dáviddal. Nos, a vakáció igen kalandosra sikerült!
  • Szerző: Doris

Horváth Tamás egyáltalán nem tartozik azon nyaralók közé, akik egész nap a tengerparton henyélnek és szürcsölik a koktélt.

Fotó: Instagram

A Sztárban Sztár leszek! mindig jókedvű mestere talán ezért is választotta Egyiptomot, ahol egy hetet töltött szintén kalandvágyó feleségével, Andival és Andi fiával, Dáviddal. Bár az énekest a sivatag és a piramisok is lázba hozzák, most inkább a Vörös-tenger partján nyaralt, a víz alatti élővilág pedig teljesen lenyűgözte!

„Nekem óriási meglepetés volt Egyiptom csodálatos a tengerpartja! Főleg azért mentünk, hogy felfedezzük a víz alatti élővilágot és a lenyűgöző korallzátonyokat. A feleségemmel egy ideje nagyon rákaptunk a könnyűbúvárkodásra, de amit itt láttunk, az egészen elképesztő volt” – kezdte a -nak az énekes, aki egy életre szóló barátságot is kötött az afrikai országban. Egészen véletlenül összefutottak egy kinti túravezetővel, aki egészen meglepő módon tökéletesen beszél magyarul.

„Walid olyan helyekre vitt el minket, amiket talán soha nem találtunk volna meg, ha ő nincs velünk. Nagyon meglepődtünk, amikor magyarul szólt hozzánk. Később elmesélte, hogy egy nagyon különleges és nehéz nyelven akart megtanulni, ezért az egyetemen a magyart választotta. Nagyon összebarátkoztunk vele, és azt is megígértük, hogy visszamegyünk” – újságolta a Sztárban Sztár leszek! mestere.

Tomi egy bakancslistás álmot is megvalósított, ugyanis sikerült delfinekkel együtt úsznia, ráadásul egy egész rajjal, ami 25-30 példányt jelent! Az énekesnek mégsem ez volt a legnagyobb élménye! A -nak elmesélte: mi történt, amikor a kapitány váratlanul rájuk szólt, hogy gyorsan menjenek vissza a gyorshajóra, mert valamit muszáj megnézniük.

Méghozzá egy különleges cetcápát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?