SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő élményben volt része Egyiptomban Horváth Tamásnak

Az énekes még szeptember közepén úgy döntött, Egyiptomban töltődik fel feleségével Andival, és Andi fiával, Dáviddal. Nos, a vakáció igen kalandosra sikerült!
  • Szerző: Doris

Horváth Tamás egyáltalán nem tartozik azon nyaralók közé, akik egész nap a tengerparton henyélnek és szürcsölik a koktélt.

Fotó: Instagram

A Sztárban Sztár leszek! mindig jókedvű mestere talán ezért is választotta Egyiptomot, ahol egy hetet töltött szintén kalandvágyó feleségével, Andival és Andi fiával, Dáviddal. Bár az énekest a sivatag és a piramisok is lázba hozzák, most inkább a Vörös-tenger partján nyaralt, a víz alatti élővilág pedig teljesen lenyűgözte!

„Nekem óriási meglepetés volt Egyiptom csodálatos a tengerpartja! Főleg azért mentünk, hogy felfedezzük a víz alatti élővilágot és a lenyűgöző korallzátonyokat. A feleségemmel egy ideje nagyon rákaptunk a könnyűbúvárkodásra, de amit itt láttunk, az egészen elképesztő volt” – kezdte a -nak az énekes, aki egy életre szóló barátságot is kötött az afrikai országban. Egészen véletlenül összefutottak egy kinti túravezetővel, aki egészen meglepő módon tökéletesen beszél magyarul.

A lényeg, hogy Dávid is szereti a közös fotókat!😂🤘

„Walid olyan helyekre vitt el minket, amiket talán soha nem találtunk volna meg, ha ő nincs velünk. Nagyon meglepődtünk, amikor magyarul szólt hozzánk. Később elmesélte, hogy egy nagyon különleges és nehéz nyelven akart megtanulni, ezért az egyetemen a magyart választotta. Nagyon összebarátkoztunk vele, és azt is megígértük, hogy visszamegyünk” – újságolta a Sztárban Sztár leszek! mestere.

Tomi egy bakancslistás álmot is megvalósított, ugyanis sikerült delfinekkel együtt úsznia, ráadásul egy egész rajjal, ami 25-30 példányt jelent! Az énekesnek mégsem ez volt a legnagyobb élménye! A -nak elmesélte: mi történt, amikor a kapitány váratlanul rájuk szólt, hogy gyorsan menjenek vissza a gyorshajóra, mert valamit muszáj megnézniük.

Méghozzá egy különleges cetcápát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?