SZTÁRDZSÚSZ

Eljárás alá vonták Demcsák Zsuzsát

Ittas vezetőt fogtak a rendőrök a Szentendrei úton. Jelzett a szonda, bevitték a sofőrt.
  • Szerző: Buster

Amint a %% elsőként megírta, hétfő este 11 óra körül rendőrök igazoltatták Demcsák Zsuzsát.

A műsorvezető a Szentendrei út elején a Raktár utca közelében a buszsávban közlekedett. A rendőrök megszondáztatták, majd beültették a rendőrautóba és elszállították.

A %% információi szerint nem csak az volt a gond, hogy a műsorvezető megszegte a közlekedés szabályait azzal, hogy a buszsávban haladt.

Megkerestük a Budapesti Rendőrfőkapitányságot, akiktől megtudtuk, hétfő este előállítottak egy személyt a Szentendrei úton ittas vezetés miatt.

"Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőrfőkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának járőrei 2019. június 10-én 23 óra 20 perckor a Szentendrei úton intézkedés alá vontak egy járművezetőt, mivel szabálytalanul a buszsávban közlekedett. A rendőrök az intézkedés során légalkohol mérő készüléket alkalmaztak, melynek jelzése alapján további eljárási cselekmények lefolytatása céljából előállították a járművezetőt a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol járművezetés ittas állapotban vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki."

A rendőrség az ittas járművezetést büntetőeljárás, a KRESZ szabályok megszegését szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?