SZTÁRDZSÚSZ

Elfertőződött a seb, műteni kellett a TV2 sztárját

A legbátrabb páros versenyzője saját lábán sétált be a kórházba. Utána derült ki, hogy nagy a baj.
  • Szerző: bdf

Még csak 34 éves Csórics Balázs, de már több alkalommal került közel a halálhoz. Először születésekor, amikor a szíve is megállt. Csak a szerencsének és a gyors beavatkozásnak köszönhető, hogy életben maradt.

"Beragadtam anyu medencéjében, ahol jó tizenöt órát töltöttem. Próbálták elérni, hogy megszülessek természetes úton, de végül ki kellett venniük engem,

amikor anyu szívhangja megszűnt, valamint az én szívem is megállt

– mesélte el a Blikknek a családi drámát Csórics Balázs, aki pár évvel ezelőtt perforált vakbele miatt került kórházba.

"Azt hittem, mindent kibírok, s hajlamos vagyok néha elfelejteni, hogy kell a pihenő. Pár évvel ezelőtt egy perforált vakbél figyelmeztetett, hogy ideje leállni."

Ráadásul az sem volt egyszerű, háromszor majdnem belehaltam

– emlékezett vissza a színész.

"Az orvos egyszerűen nem értette, hogyan élek még. Szerinte sírva, zokogva kellett volna fetrengenem a földön a fájdalomtól, ehhez képest én a saját lábamon mentem be az ultrahangra, ahol kiderült, egy nyolc és fél centis lyuk tátongott a belemen."

Tényleg csoda volt, hogy még élek. Ezzel azonban nem volt vége, volt még pár komplikáció. Nem volt felszívódó a varrat, újra fel kellett nyitni, majd elfertőződött a seb.

"De nem adtam fel, hat hét után már játszottam, de megtanultam, hogy vannak helyzetek, amikor egyet hátra kell lépni" – tette hozzá a színész.

És ezeket olvastad már?