SZTÁRDZSÚSZ

Életveszélybe került Gáspár Zsolti, testőre védte meg a bökőtől

Nagyon régóta védi és szolgálja a családot a keménykötésű testőr.
  • Szerző: Ripost

Húsz éve már, hogy a Gáspár család szolgálatában áll Emil, a família testőre és mindenese, aki Zsolti oldalán a Life TV-n futó pénteki Vacsorakirályban is feltűnik. Az elhivatott védelmezőről a Bors megtudta, hogy már gyerekkorukban védte a híres fivéreket, ha azok konfliktusba keveredtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy iskolába jártam Győzővel. Már akkor sportoltam, edzettem, szép termetes voltam, és sokszor megvédtem, ha meg akarták verni. Később aztán Győző papa és a neje szolgálatába álltam, nyugodjon békében, bárcsak élt volna még százötven évet az édesanyjuk, nagyon imádtam” – mesélte a Borsnak Emil, aki a szó szoros értelmében az életét tette fel Salgótarján leghíresebb családjára. A Gáspárok életében ugyanis akadt egy-két meleg helyzet, amikor elkélt Emil jelenléte.

Emil a Vacsorakirályban is feltûnt (képünkön bal szélen) (Fotó: LifeTV)

„Mivel vállalkozók, rengeteg találkozójuk, megbeszélésük volt mindig is, és ilyenkor azért nem biztos, hogy mindig mindenki egyetért… Egyszer egy konfliktus odáig fajult, hogy az egyik ember kést rántott, és Zsoltiba akarta szúrni, de időben közbeléptem, és csak a kezem bánta, abba mélyedt bele a bökő” – emlékezett vissza a testőr, hozzátéve: nem rázta meg az eset, ugyanis kiskorától fogva arra készült, hogy egyszer másokat fog védelmezi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?