SZTÁRDZSÚSZ

Élet a karanténban: Erre kérte fiát a magyar énekes

Kökény Attila nagyon komolyan veszi a biztonsági óvintézkedéseket.
  • Szerző: Doris

Kökény Attila olyan komolyan veszi a koronavírussal kapcsolatos óvintézkedéseket, hogy már a fodrászhoz se megy el. Annak ellenére, hogy nagyon odafigyel arra, hogy a haja mindig ápolt és fényes legyen. Az énekes alternatív megoldásként fiát, Attilát kérte meg arra, hogy nyírja le a haját. Jó rövidre, hiszen egy darabig sajnos nem lesz fellépése.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Önkéntes karantént vállaltam, így fodrászhoz sem megyek a vírus miatt. Mivel nincs fellépésem, úgy döntöttem, letolom az egész hajam. Hozzá kell tennem, hogy a hajam az egyik legféltettebb kincsem, nem érhet hozzá akárki! De ahhoz, hogy elmenjek konyhától a hálószobáig, vagy a nappaliból a mosdóba, nincs szükség arra, hogy tökéletes legyen a frizurám, ezért megkértem a fiamat, hogy nyírja le” – mondta a -nak a népszerű énekes, aki élő videóban közvetítette átalakulását a Facebookon és a végeredményt is megmutatta.

Fotó: Facebook

Kökény hozzátette, nem azért osztotta meg a hajvágását a világgal, mert éppenséggel unatkozott. Ezzel akart üzenni mindenkinek, hogy ha nem muszáj kimozdulniuk, akkor maradjak otthon.

Fotó: Facebook

Bár az énekes egészséges, korábban már egy maszkot is beszerzett, ő is azon az állásponton van ugyanis, hogy nagyon fontos a megelőzés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?