SZTÁRDZSÚSZ

Elege lett! - Nótár Mary nem bocsát meg Juniornak

Teljes a káosz - talán így lehetne jellemezni mindazt, ami az elmúlt hetekben történik Nótár Mary körül. Az adok-kapok talán véget ért, de a háború nem: a bíróságon folytatódik az énekesnő és menedzsmentjének ügye.
  • Szerző: Buster

Nótár Mary szerdán bejelentette, egy hónapja elvesztette magzatát, majd durva hangvételű videóüzenetet váltott az őt hazugsággal vádoló L.L. JuniorralEgyikük sem kímélte a másikat: kitalált terhességtől kezdve a bevételek ingoványos történetén át Mary nem identitása is terítékre került…

Pedig hosszú éveken át Maryt a haknik királynőjeként emlegették, nem volt olyan falunap, ahol ne várták volna tárt karokkal… Így alighanem biztos, hogy a kenyértörésnek egyetlen nyertese sem lesz!

Csütörtök este L.L.  Junior elnézést kért, amiért első indulatában kemény hangnemet ütött meg Maryvel szemben, majd megjegyezte; továbbra is ugyanazt gondolja egykori kolléganőjéről. Mary ezzel szemben nem Juniortól kér bocsánatot a válaszvideójában elhangzottak miatt.

"Mondtam, amit mondtam abban a videóban, de ne felejtse el senki, hogy én csupán reagáltam az engem ért vádakra. Tudom, hogy nem válogattam meg a szavaimat, de amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!

Nem kérek bocsánatot Juniortól, de mindazoktól igen, akik látták a válaszvideómat, hiszen ez az egész nagyon méltatlan hozzám…

- mondta a napilapnak Nótár Mary, aki azt is elárulta, milyen lépésre szánta el magát.

És ezeket olvastad már?