SZTÁRDZSÚSZ

Elég volt: ezért költözik Magyarországra a csinos énekesnő

Hien a hírek szerint nemcsak hazaköltözik, hanem hamarosan a képernyőn is feltûnik az egykori megasztáros.
  • Szerző: Ripost

Hien három éve kezdett tanulni teljes ösztöndíjasként a világ egyik legismertebb zenei egyeteme, a Berklee College of Music bostoni intézményében, az utóbbi időben ráadásul rohamtempóban. Azt tervezte, hogy négy év alatt végzi el azokat a kurzusukat, amelyeket egy átlagos diák öt esztendőre szétosztva tud le.

Ám úgy tűnik, ez nem volt könnyű feladat számára, ezért a vietnami származású egykori megasztáros hazajön pihenni. Már amennyire erre lesz lehetősége, a Blikk ugyanis úgy tudja, Hien lesz az ősszel a TV2-n adásba kerülő show, a Sztárban sztár egyik versenyzője.

Talán tényleg feltűnök majd itt-ott, de erről még nem beszélhetek

– nevetett Hien, aki azt megerősítette, hogy egy ideig biztosan Magyarország lesz a székhelye.

Jó lesz egy kicsit újra itthon lenni, hiszen bármennyire fejlett a technika ahhoz, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot, személyesen mégis más a szeretteimmel és a barátaimmal beszélgetni, mint videócseten – mondta az énekesnő. Akinek a Disney Fantasia című rajzfilm hangzását kellett újraalkotnia diplomamunkájában.

Hien nemcsak a barátai, de családtagjai miatt is szeretne kis időt itthon tölteni, mielőtt a következő szemeszterben lediplomázik. Bűnszervezetben elkövetett embercsempészet miatt első fokon öt év börtönbüntetésre ítélte a bíróság Hien szökésben lévő apját áprilisban. Az édesanyja 1 év, féltestvére 2 év 6 hónap letöltendő börtönt kapott. Az énekesnő bizonyosan szeretne együtt lenni a szeretteivel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?