SZTÁRDZSÚSZ

Elbűvölően fest menyasszonyként Csobot Adél

A mindig mosolygós énekesnő egyelőre csak egy fotózás kedvéért öltötte magára a káprázatos esküvői ruhát. A képet látva azonban nem csodálkoznánk rajta, ha párja, Istenes Bence hamarosan megkérné a kezét!
  • Szerző: Doris

Mint minden lány, Csobot Adél is biztos számtalanszor elképzelte már a nagy napot, amikor mennyasszonyként egy varázslatos ruhában vonul az oltár elé. Bár az életben még nem húztak gyűrűt a vagány énekesnő ujjára, egy fotózás erejéig azonban valódi királynőnek érezhette magát.

Az X-Faktorból megismert mindig mosolygós lányt ugyanis egy esküvői magazin kérte fel egy fotózásra, amit Adél láthatóan nagyon élvezett. Az elkészült képek pedig olyan káprázatosan sikerültek, hogy nem is értjük Istenes Bence miért vár még mindig a lánykéréssel!

 

A fiatalok egyébként áprilisban két mesés hetet töltöttek Thaiföldön, és szerelmi életük kiegyensúlyozottabb, mint valaha, ráadásul Adél karrierje is szépen ível felfelé. A teljes boldogsághoz tehát már csak egy romantikus lánykérés hiányzik! Vajon mikor szánja rá magát Bence?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?