SZTÁRDZSÚSZ

Egyre rosszabbul bírja Andy Vajna a távházasságot

Timi már február óta Amerikában él, míg Andy Budapesten dolgozik. Ezért mostanában hónapokat töltenek külön.
  • Szerző: Z.B.

Andy Vajna nem titkolja, különösen az éjszakákat viseli rosszul a felesége nélkül. Jelenleg hosszú hónapokat tölt külön a házaspár, mert Timi kiköltözött Amerikába, hogy valóra váltsa  álmait. Míg korábban általában csak pár napot töltöttek egymás nélkül, ezt a hosszú időt, igencsak nehezen élik meg. A pár csak májusban, Cannes-ban találkozik majd újra.

"Nehéz a különélés, de így hozta az élet és elfogadtuk. Mindkettőnknek megvan a saját tennivalója. Ám attól függetlenül, hogy most éppen nem lakunk együtt, változatlanul szeretjük egymást. Naponta többször beszélünk telefonon, ami persze nem olyan értékű, mint amikor este Timi mellettem hajtja álomra a fejét. A feleségem hiánya különösen este nyomasztó, amikor lefekszem. Főleg az éjszakák nehezek nélküle " - mesélte Andy a Story-nak.

A családfő azt is bevallotta, hogy a csodás feleségén túl, a macskáik is nagyon hiányoznak neki, ugyanis azok Timivel repültek Amerikába. Bár az továbbra is elképzelhetetlen, hogy Andy Vajna hosszabb időre Los Angelesbe költözzön, de pár nap múlva végre megölelheti feleségét, hosszú hónapok után.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?