SZTÁRDZSÚSZ

Egymilliót adott a beteg gyermekeknek Norbi

Schobert Norbert egy pillanatig sem hezitált. Amint hírül vette, hogy a Dóri Háznak azonnali gyorssegélyre van szüksége, elutalta az összeget.
  • Szerző: Buster

Schobert Norbi évek óta szívén viseli a gyermekhospice ház sorsát, és rendszeresen támogatja is az alapítványt, melynek célja a gyógyíthatatlan vagy tartósan beteg gyermekek és családjuk életének jobbá tétele. Így nem volt számára kérdés, hogy azonnal a zsebébe nyúl, amikor szerda reggel a sajtóból értesült arról, hogy a Dori Ház súlyos anyagi gondokkal küzd.

"Évek óta támogatjuk a gyermekhospice házat, jó kapcsolatban vagyunk az alapítvány vezetőségével. Ma reggel sajnálattal olvastam a sajtóban, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdenek."

Felhívtam Gyura Barbarát, aki elmondta, hogy 1 millió forint gyorssegélyre van szükségük, ahhoz, hogy a napi fenntartási költségeiket fedezni tudják. Azonnal át is utaltam ezt az összeget részükre.

"Remélem, a példámmal másokat is ösztönzök, hogy lehetőségeikhez képest segítsenek" - mondta Schobert Norbert.

Az alapítvány számára hatalmas segítséget jelent ez az összeg, hiszen ha csak rövid időre is, de fellélegezhetnek és koncentrálhatnak arra, ami a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?