SZTÁRDZSÚSZ

Egymás után születtek a tavaszi magyar sztárbabák

Pár napos késéssel három gyönyörû hírességünk is világra hozta gyermekét. De még mindig nem ért véget a tavaszi sztárbaba-várás, hiszen Horváth Éva is erre az évszakra van kiírva.
  • Szerző: Ripost

Az Operettszínház sztárpárosa: Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté júliusi, csodálatos esküvőjük után szinte rögtön közölték a gólyahírt. Mint mondták, nem tervezték, hogy mikor jöjjön a baba. Február 18-án 2370 grammal és 49 cm hosszal, a vártnál öt héttel korábban azonban megérkezett kisfiuk.

„Kerényi Miklós Ádám lett a neve kisfiunknak – mondta a büszke anyuka. – Ez hagyomány a családban. Az apósom, KERO, Kerényi Miklós Gábor, a két fia, Máté, a férjem és a bátyja, Dávid, s az ő kisfia után a mi fiunk is követi, ő lesz az ötödik Miklós a sorban.” 

A sztárbabák sorát Som-Balogh Edina is gyarapította. Kislánya, Lilien ugyanis a múlt héten érkezett meg. A boldog anyuka nem győz betelni Lilike látványával, és azzal, ahogyan kisfiuk, Noel viszonyul a kistesóhoz. Az utolsó napokban többször is bementek a kórházba, mert azt hitték, jön a baba.

„Nagyon boldogok vagyunk – írta a Facebookon Edina. – Természetes úton, komplikációmentesen jött világra Lilike.”

Hasonló boldogságot hozott Völgyi Zsuzsinak is kislánya, Glória Zsuzsanna. Madarat lehetne fogatni a szülőkkel, akiknek múlt hét vasárnap született meg kislányuk. Zsuzsi tudatosan készült a szülésre, a babaszoba már régen készen állt, hiszen édesanyja mindent megvett első unokájának.

Minden a legnagyobb rendben zajlott, egészségünk kimagaslóan jó!" – írta az énekesnő a szülést követően.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?