SZTÁRDZSÚSZ

Egyéves lett Grofó hercegnője, eközben rengeteg pénztől estek el

Elmaradt fellépései miatt milliós bevételektől esett el, mégsem folyamodna segélyért Kis Grófo. Nem is szorul rá, mert a családja az építőiparban is érdekelt. A karanténidőszakban szerényebben shoppingolnak, és élvezik az együtt töltött időt.
  • Szerző: Ripost

Kozák László, azaz Kis Grófo fiatal 27 évesen már háromgyermekes édesapa, a legkisebb csemetéje, „hercegnője” a napokban lett egyéves. A szülők mindent megtettek, hogy a koronavírus-járvány miatt fenekestül felfordult élet ellenére a kis Brilliána nagy napja tökéletesre sikerüljön.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Nem szavakba önthető az érzés, amit a kis hercegnőm, a gyerekeim iránt érzek. De a sok munka, utazás miatt a fiúknál lemaradtam fontos pillanatokról. S most, hogy kicsit lelassult az élet, és a családommal lehetek, részese voltam például annak, hogy Brilliána felállt. Szóval a karanténidőszak nekem az apaszerepről szól, és igyekszem mindenből kivenni a részem, amiből egyébként nem tudnám„ – újságolta a Borsnak Grófo, akinek kislánya szülinapja elhozta a karantén végét. Szolnokon ugyanis másnap feloldották a kijárási tilalmat, kinyitottak az éttermek, a strandok, de Grófoék továbbra is nagyon odafigyelnek, maszkban közlekednek.

Fotó: Bors

Az enyhítés a zenész számára nem jelenti azt, hogy minden visszazökkent a régi kerékvágásba, mert koncertezni továbbra sem mehet, nem anyagilag, inkább lelkileg viseli meg.

„A családom mellett a színpad a másik nagy szerelmem, nagyon hiányzik a közönség, a zene, a bulik. Persze pénzügyileg is komoly deficitem van, de nem én leszek az a zenész, aki panaszkodik. Vannak tartalékaink, és édesapám által az építőiparban is tevékenykedünk, úgyhogy a család több lábon áll. Számomra tényleg az örömzenélés hiányzik, és hogy lássam a jókedvet az emberek arcán” – mesélte az énekes, aki a nyári időszakban heti nyolc koncerttől esik el, ami több millió forintos mínusz, mégsem pályázott az Artisjus támogatására. „Nem kérnék, és nem is vennék fel semmilyen segélyt. Van bőven, aki rászorul a szakmánkban. Nem venném el senki elől, inkább én támogatok másokat, ha kell, és ha már megadatott, hogy jó egzisztenciával rendelkezem.„

És ezeket olvastad már?