SZTÁRDZSÚSZ

Egy szál bugyiban állt a tükör elé a TV2 sztárja

Már egy hónapja tart Horváth Gréta fogyókúrája. Bár rövid idő telt el, a változás nagyon is látványos. Mutatjuk!
  • Szerző: BDF

Kitartóan fogyókúrázik Horváth Gréta! Az Ázsia expressz 2. sztárja büszkén újságolta el az Instagram-oldalán, hogy több, mint öt és fél kilót fogyott egy hónap alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az év elején ország-világ előtt vállalta fel, hogy súlyproblémákkal küzd. Elmondta, hogy megelégelte a pluszkilókat, ezért új célt tűzött ki maga elé. Gréta összesen 17 kilót akar leadni, célját egészséges ételek fogyasztásával és személyi edző segítségével szeretné elérni.

„Az elmúlt egy hónap kemény volt, de azt hiszem, megéri az edzések alatti küzdelem. Az eddig lement kilogrammok száma: 5,6! Nincsen megállás, most jött egy újabb lendület. A bőröm hihetetlen király lett. A közérzetem isteni” – fogalmazott Gréta.

Jelentés! Hűha, ezt a fotót nem nagyon akartam megmutatni de mivel minden dologba bele szoktam állni maximálisan ezért ki merem tenni. Igen, az első képen 75-76 kg vagyok! Mikor az edzőm mért 75,3 voltam. Az elmúlt egy hónap kemény volt de azt hiszem megéri az edzések alatti küzdelem. Nagyon jól érzem magam utána. Van ami nem esik jól, mert fáradt vagyok vagy lustább. Köszönöm szépen @zsolt.komuves.50, hogy olyan maximalista vagy mint én. Sokszor nincs kedvem aztán észhez térít, nekem kell az edzés terén a kezemet fogni. Nem értek hozzá, nem tudom mit hogyan kell helyesen használni. Az étkezést nagyon élvezem. Nem követek semmi és senki diétáját, habár Zsolt most adott egyet. Amit csinálok az nem más mint SEMMI LISZT SEMMI CUKOR! Nem eszem burgonyát, zabot sem. Nem fogyasztok csomagolt termékeket! Ez nem csak a fogyásról szól hanem egy "tisztításról" is. Az eddig lement kg-ok száma 5,6 kg! Nincsen megállás, most jött egy újabb lendület. A bőröm hihetetlen király lett. A közérzetem isteni! Ez a kaja és mozgás kombo miatt van. Nem ész nélkül fogyókúrázok! Ez nagyon fontos, mert sokszor csináltam hülyeséget amikor fiatalabb voltam. Konkrétan nem ettem. Hullott a hajam és nem volt 6 hónapig menstruációm. Fogyni csak ésszel lehet és formálódni pedig mozgással. Az utóbbi volt nekem a mumus, de kezdem megszeretni és életemben először éreztem azt, hogy hiányzik is. Akik velem együtt lépkednek ezen az úton azok ne adják fel, mert engem Ti is motiváltok, szóval ne hagyjatok szarban😂 Jól esik amikor írtok és külditek a képeket a változásaitokról♥️ Hamarosan jön egy új vlog videó ahol Zsolti is tanácsokat ad majd nektek és nekem is. Napi sztoriban van egy videó is, mielőtt valaki azt gondolná előnyös kép és retusaltam! #mutasdavalóságotbyhorvathgreta

 

És ezeket olvastad már?