SZTÁRDZSÚSZ

Egy ország imádkozik Czeizel Endréért!

Hiába vonult be év elején a harmadik kemoterápiára, sikertelen volt. A genetikus napokkal ezelőtt újra kórházba került, állapotáról családja sem ad infót.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A híres genetikus, Czeizel Endre újra kórházba került. A hír megjelenése után, a hétvégén azonnal biztató, erőt adó kommentek árasztották el a közösségi oldalakat. Az orvos május végén ment haza otthonába a harmadik kemoterápia után, miután többet már nem bírt el a szervezete.

A népszerű genetikus állapota azonban június óta romlik, utolsó nyilatkozatai egyikében arról beszélt, hogy nem vált be az utolsó kezelés, egyre nehezebben lélegzik. A legtöbb kommentelő most nagyon aggódik a közkedvelt tudósért, rengeteg erőt, kitartást kívánnak neki. Többen arra is kitérnek, remélik, keveset kell szenvednie a híres genetikusnak. Erről ő maga beszélt egyébként még áprilisban, mielőtt vállalta volna a harmadik kemoterápiát. "Azt hiszem, talán úgy volna jó, ha nem itthon halnék meg. Az csak újabb teher lenne a családnak.

Az egyik kórházban van egy legendás orvos. Jóformán minden ismert ember nála halt meg.

Azt hiszem, bemegyek majd hozzá..., bevisznek majd hozzá..., erre fogom kérni a családomat. Amit ez a kolléga nyújt, az orvosi segítség... Hogy ne fájjon…, és az ember szépen, békében eltávozhasson."

címkék:
És ezeket olvastad már?