SZTÁRDZSÚSZ

Egy hétig egy falatot sem evett a magyar színésznő

A színésznő állítja: kifejezetten jó hatással volt rá a vízböjt.
  • Szerző: Doris

Egy hétig tartó vízkúrán van túl Csősz Boglárka. A színésznő ez idő alatt egyetlen falatot sem evett, csak vizet ivott, hogy teljesen kitisztuljon a szervezete. Bár ez elsőre nagyon embert próbálónak tűnik, Bogi állítja: kifejezetten jó hatással volt rá a böjt.

"Ezt a böjtöt három évvel ezelőtt fedezte fel egy japán tudós, Yoshinori Ohsumi, aki a témában Nobel-díjat kapott kutatási munkájáért. Nekem ez egy tanulási folyamat volt, eddig csak léböjtkúrát tartottam. Ez az egy hét olyan volt, mintha eufóriába kerültem volna, egyáltalán nem stresszeltem, tele voltam energiával. Kinyíltak az érzékszerveim, ráadásul az inzulinrezisztenciámra is nagyon jó volt, egyszer sem esett le a cukrom az egy hét alatt"

- mesélte boldogan a %%-nak Bogi az 5. Magyar Filmdíj gálaestjén, ahol producerként debütált a 25 dollár című alkotásával és elhozta a közönségdíjat kisjátékfilm kategóriában. A színésznő török származású férje is rákapott a böjtre, ő 17 napig élt csak vízen, és szintén csak jókat tudott mondani a módszerről.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?