SZTÁRDZSÚSZ

Egy film kedvéért bújtak elő a szerelmes magyar sztárok

Kedd este egy gombostût sem lehetett volna leejteni a Kincsem premier előtti vetítésén. Az egyik legnagyobb budapesti mozikomlpexum minden termében egyszerre indult a vetítés annak az 1300 szerencsésnek, akik jelen lehettek.
  • Szerző: Buster

A világ egyik legsikeresebb versenylova ihlette alkotásra sztárok hada volt kíváncsi. Itt jelent meg például második gyermekének születése óta először nyilvánosan Liptai Claudia párjával, Pataki Ádámmal.

A vetítés után mindenki a filmről beszélt.  Biztosak lehetünk benne, hogy az alkotók, méltó emléket állítottak a legyőzhetetlen csodakancának és persze a boldog békeidőkként jellemzett évtizedeknek.

A Kincsem című alkotást egyszerre 1300 ember nézhette meg premier előtt.

A film története szerint Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?