SZTÁRDZSÚSZ

Egy életre leszámolt az alkohollal Kiss Endi

A Hooligans dobosa, visszavesz az alkoholból és többet fog sportolni 2021-ben.
  • Szerző: angie

Kiss Endi, ahogy a zenészek általában, nagyrészt otthon, a négy fal között töltötte a 2020-as évet. Ez alatt volt ideje gondolkodni az élet nagy dolgairól.

Nyilván sokat segített ebben a tény, hogy 50 éves lett és három gyermeke édesapjaként a felelősségtudat is nyomta a vállát. Egy biztos, az életét még ma is szenvedéllyel élő zenész sok mindent átértékelt az életében és döntésre jutott.

„Ebben az évben sok minden történt, aminek a következtében én is átgondoltam a dolgokat. Többek között 50 éves lettem és a koronavírus miatt is több időm volt magammal lenni, hiszen elmaradtak a koncertek” – kezdte Endi, aki a -nak elárulta, milyen elhatározásra jutott.

„Megfogadtam, hogy leállok a piálással és többet edzek jövőre. Aki ismer az tudja, hogy havonta tartottam néhány elhajlós napot, de ennek most vége. Az első 50 évet nagyon megnyomtam, a második 50-ben már semmi szükség erre. Mivel kiköltöztem Sződligetre, többet sportolok, a lányaimmal vagyok, a garázsomban rengeteget gyakorlok, dobolok és bármilyen meglepő, leszámoltam a több-szálon futó nőügyeimmel is” – mondta nevetve Endi, aki 2020-ban a karácsonyt is másképp élte meg, fontosabb volt neki ,mint valaha.

„Szerencsére együtt voltunk szenteste, nem is bírtam volna ki a karácsonyt anyukám és a lányok nélkül. Anyu már 83 éves, de az ünnepek előtt nem találkoztunk. Mivel vidéken élek, az utcán senkivel nem találkozunk másfél méternél közelebb. Fontos volt, hogy együtt legyünk mindannyian és ezért nem csak a jó hangulatban segédkeztem, de a főzésen kívül mindenből kivettem a részem” – fejezte be lelkesen a Hooligans villámkezű dobosa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?