SZTÁRDZSÚSZ

Egy autó árát pakolta ki a szekrényéből Bódi Sylvi

Bódi Sylvi luxusmárkás ruháit és kiegészítőit árulja az interneten.
  • Szerző:

Nem először és valószínűleg nem is utoljára tartott gardróbvásárt Bódi Sylvi. A közösségi oldalán szinte harcot vívnak a hölgyek Sylvi használt ruháiért, hiszen a kiselejtezett darabokat alig hordta a modell.

Tavaly év elején indította el a facebookos garázsvásárt, ami kezdetben nagy megrökönyödést okozott, ám annál nagyobb hírverésre tett szert. Sylvi akkor a használt bugyijait árverezte el. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy a fehérneműjét jó cél érdekében dobta be a közösbe, hiszen a befolyt összegből alapítványokat támogatott.

Sylvi azóta külön rajongói csoportot indított a hivatalos oldalán, ahol méltán népszerű fehérneműin kívül, több tucat ruhadarabot: táskát, cipőt igyekszik pénzzé tenni jutányos áron. Csak a legutóbbi vásáron 14 tételt fotózott be a modell, mely eredeti áron összesen 4 millió forintot ért. Kiszámoltuk, ebből a megadott eladási árak mellett 600.000 forint bevételre számíthat, ha minden darab elkel.

„Alaposan szétnéztem a gardróbomban, és úgy döntöttem, hogy minden olyan tavaszi, nyári, őszi, téli luxusmárkás ruhadarabot, táskát, cipőt, kiegészítőt eladásra kínálok a facebookos gardróbvásáromon, amelyeket már nem hordok, vagy a szörfözésnek köszönhetően már nem jönnek rám. Rengeteg csodaszép portékám van… Ezek mind eredeti, márkás darabok Londonból, Párizsból, Milánóból, a világ vezető divatházaitól. Boldog lennék, ha ezek a szép és igényes darabok új gazdákra lelnének olyan hölgyek személyében, akik örömüket lelik bennük, és szívesen hordják őket„ – mondta Sylvi, aki megállíthatatlanul szelektál és szinte biztos, hogy hamarosan ismét licitre kínál néhány szépséges ruhadarabot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?