SZTÁRDZSÚSZ

Éden Hotel - A végjáték előtt erre senki sem számított!

Finiséhez ért a TV2 taktikai reality-je, a mûsor készítői búcsúzóul pedig még csavartak egy utolsót a történeten, ami teljesen felborította a játékban lévő 2 pár taktikáját.
címkék:

Az Éden Hotel szerkesztői visszaküldtek néhány egykori játékost, hogy segítsék a két utolsó, játékban lévő pár taktikáját. A tanácsadóként visszatért játékosok pedig egy váratlan csavarral párcserére kényszerítették a 20 millió forintért küzdő játékosokat. Így Peti Laurával, Loki pedig Barbarával kezdi meg a hajrát - írja a Blikk. "Peti nagyon jól tudja manipulálni az embereket, megmagyarázza a legaljasabb húzásait is, amitől a végén mindenki jó fejnek tartja. A játék végére már nem tudta megjátszani magát és itt már nem szabad hibázni.

Nagyon jó játékosnak és intelligens embernek tartom. Örülök, hogy vele jutottam a fináléba, mert csak ellene van esélyem a szimpátia szavazáson

- nyilatkozta a lapnak Loki korábbi főszövetségeséről. Hogy jól mérte-e fel esélyeit, az az Éden Hotel utolsó, pénteki adásából kiderül majd. Ahogy az is, hogy ki vagy kik viszik haza a TV2 realityjének több tízmilliós nyereményét.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?